Βraided ponytail: Aυτό είναι το χτένισμα που λατρεύουν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη!

H αλογοουρά-πλεξίδα είναι και πάλι τάση!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Neil Mockford/Filmmagic/Ideal Image
Photo by Neil Mockford/Filmmagic/Ideal Image

Η κούκλα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Zendaya, ήταν από τις πρώτες που δοκίμασαν την τάση του braided ponytail υιοθετώντας πρόσφατα ένα υπέροχο hair-look με τα μαλλιά της πιασμένα πάνω σε μια μακριά πλεξίδα, την οποία συμπλήρωσε ιδανικά με μια λευκή κορδέλα μαλλιών.

Η αγαπημένη ηθοποιός και performer με αφορμή τη νέα της ταινία «Challengers», που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, παρευρέθηκε εκεί μαζί με το υπόλοιπο cast φορώντας μια μάξι λευκή δημιουργία την οποία έδεσε τέλεια με το χτένισμά της, που έγινε talk of the town. Και δεν ήταν η μόνη, αφού από ό,τι φαίνεται ολοένα και περισσότερα it girls και influencers δοκιμάζουν μανιωδώς την τάση του braided ponytail για να δώσουν στις εμφανίσεις τους μια νέα πνοή. (δες και το mermaid hair, την hot τάση στα μαλλιά για την άνοιξη που θα σε μεταμορφώσει σε γοργόνα)

Βraided ponytail: Aυτό είναι το χτένισμα που λατρεύουν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη!

Εκτός από τη νεαρή Zendaya και η Cara Delevingne αλλά και η Nicole Scherzinger τόλμησαν να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο hair-look σε πρόσφατες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί εισπράττοντας διθυραμβικά σχόλια.

Nicole Scherzinger με πλεξίδα στα μαλλιά
Photo by Gareth Cattermole/Getty Images/Ideal Image

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι σούπερ κομψό και φινετσάτο, ενώ μπορείς να το δημιουργήσεις και μόνη σου σε ελάχιστα λεπτά! Μάλιστα εάν θέλεις να το αναβαθμίσεις ακόμη περισσότερο μπορείς να το συμπληρώσεις με ένα αξεσουάρ μαλλιών, όπως μια κορδέλα ή ένας φιόγκος που θα του δώσει μια red-carpet διάσταση.

Πως να το υιοθετήσεις

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς δύο μόνο λαστιχάκια μαλλιών και μερικά μόνο λεπτά από το χρόνο σου, ενώ δεν απαιτεί και ιδιαίτερη επιδεξιότητα. Ξεκίνα εφαρμόζοντας στα μαλλιά σου μια leave in cream που θα τα τιθασεύσει από το φριζάρισμα. Στη συνέχεια μάζεψέ τα σε μια ψηλή αλογοουρά την οποία θα στερεώσεις καλά με ένα σφικτό λαστιχάκι. Μόλις τη στερεώσεις άρχισε να πλέκεις μια κλασική πλεξίδα με το τμήμα της αλογοουράς σου και για το τελείωμά της χρησιμοποίησε ένα μαύρο λαστιχάκι μαλλιών για να την στερεώσεις.