Olivia Culpo: Η 31χρονη influencer αποκάλυψε ποιες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει!

Η εξομολόγησή της έγινε viral

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ακολουθώντας πιστά τα βήματα της Martha Stewart και της Megan Fox, οι οποίες πρόσφατα εξομολογήθηκαν σχεδόν τα πάντα για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχουν υποβληθεί, η κούκλα influncer, Olivia Culpo αποκάλυψε και αυτή με τη σειρά της όλα όσα έχει ή δεν έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα βίντεο στο TikTok που ανέβασε η ίδια και έγινε σύντομα viral λίγο πριν κάνει την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Coachella. (δες και τη μάσκαρα που χρησιμοποιεί και η 58χρονη Brooke Shields για να αποκτήσει σούπερ μήκος, όγκο & καμπυλότητα στις βλεφαρίδες της)

Olivia Culpo: Η 31χρονη influencer αποκάλυψε ποιες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει!

Μέσα από το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, ενώ έκανε το αγαπημένο της makeup προκειμένου να παρευρεθεί το φεστιβάλ Coachella, το πανέμορφο μοντέλο εξομολογήθηκε ότι ακριβώς την προηγούμενη ημέρα είχε δοκιμάσει τη θεραπεία lash lift.


H Lash lift είναι μια τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων, που βοηθά στην ανάπτυξή τους για να δείχνουν πιο πυκνές και πιο πλούσιες, ενώ ακόμη τους χαρίζει υπέροχη καμπυλότητα. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά για την συγκεκριμένη τεχνική που έκανε: «Οι βλεφαρίδες μου τώρα δείχνουν σαν να έχω κάνει lash extensions ή σαν να έχω βάλει ψεύτικες. Είναι φοβερή!».

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις... η Olivia τόνισε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι κρίνει όλους όσοι το κάνουν. Παρόλα αυτά δεν λέει όχι στο botox σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου όπως γύρω από τα μάτια, στο πηγούνι κ.ά., ενώ το αποφεύγει στο μέτωπο καθώς όταν το είχε δοκιμάσει το αποτέλεσμα ήταν να δείχνει πεσμένο.

Ακόμη παραδέχθηκε ότι έχει κάνει ενέσιμα στα χείλη για να δείχνουν πιο ζουμερά και λαχταριστά και ότι στο παρελθόν έχει βάλει fillers στα ζυγωματικά για να δημιουργήσει υπέροχες γωνίες και κοψίματα όμως τώρα το έχει σταματήσει γιατί θέλει να δείχνει πιο φυσική.

Καταλήγοντας η Culpo δήλωσε ότι η ευτυχία είναι σίγουρα μια εσωτερική υπόθεση. Έτσι, όσες αισθητικές επεμβάσεις και εάν κάνει κανείς σίγουρα δεν θα τον κάνουν πιο ευτυχισμένο!

Δες και το βίντεο που ανέβασε στο TikTok δοκιμάζοντας την τεχνική lash lift