Η Rihanna έγινε ξανθιά - Η απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της μας ενθουσίασε!

Η 36χρονη σταρ έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Με αφορμή τη νέα της συνεργασία με την Fenty x PUMA η δημοφιλής τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, Rihanna, έκανε για μια ακόμη φορά μια εντυπωσιακή εμφάνιση, σε πρόσφατη παρουσίαση στο Λονδίνο, φορώντας ένα oversized μάλλινο παλτό που σέταρε τέλεια με ένα γκρι πλισέ παντελόνι.

Αυτό όμως που την έκανε να ξεχωρίσει εκτός από το μοναδικό στιλ της ήταν το νέο της hair-look καθώς έγινε ξανθιά υιοθετώντας ένα μακρύ sleek hair-look με αφέλειες για τα μαλλιά της. (δες και τη Margot Robbie με καρέ που κάνει θραύση αυτή την άνοιξη - Ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο & είναι ιδανικό για γυναίκες 40+)

Η Rihanna έγινε ξανθιά - Η απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της μας ενθουσίασε!

Η 36χρονη τραγουδίστρια λάνσαρε μια νέα σειρά από αθλητικά παπούτσια με το παραπάνω brand στην παρουσίαση που έγινε στο Λονδίνο. Ωστόσο, η αλλαγή στο χρώμα και στο hair-style των μαλλιών της ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων και να γίνει talk of the town.

H Rihanna με ξανθά μαλλιά
Photo by Neil Mockford/WireImage/ Ιdeal Image

To business look της ταλαντούχας τραγουδίστριας στην παρουσίαση έδεσε τέλεια με ένα ζευγάρι sneakers από τη νέα συλλογή της Fenty x Puma σε σοκολατί απόχρωση, τα εντυπωσιακά της κοσμήματα και τα γυαλιά ηλίου του Οίκου Tom Ford, που πρόσθεσαν μια ξεχωριστή πινελιά στο total look της.

Λίγα λόγια για το beauty look της

Με ένα υπέροχο ξανθό χρώμα, το πιο ανοιχτό με το οποίο την έχουμε δει έως τώρα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση! Μάλιστα, τη νέα αυτή λαμπερή ξανθιά απόχρωση συνδύασε και με ένα νέο hair-cut με μακριές αφέλειες, που έπεφταν κάτω από τα φρύδια της και φιλαρίσματα στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών της, τα οποία τόνιζαν ακόμη περισσότερο το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Όσο για το μακιγιάζ της; Προτίμησε ένα φλογερό κόκκινο ματ κραγιόν από τη συλλογή Fenty Beauty που φέρει την υπογραφή της, το οποίο δημιούργησε μια μοναδική αντίθεση με το total look της. Σε όλα αυτά πρόσθεσε και το κατακόκκινο μανικιούρ της, το οποίο επιμελήθηκε η nail artist, Jenny Longworth διατηρώντας το σχήμα των νυχιών της τετράγωνο με λαμπερό τελείωμα, που ολοκλήρωσε μοναδικά την εμφάνισή της.