H Kendall Jenner «ορκίζεται» σε αυτή την πολυτελή κρέμα προσώπου & δεν την αλλάζει με τίποτα εδώ και χρόνια!

Δες πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για την υπέροχη επιδερμίδα του πανέμορφου μοντέλου, Kendall Jenner. Γι' αυτό και φροντίζει να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε ό,τι αφορά την φροντίδα της βάζοντας ως πρώτη της προτεραιότητα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που top επιλογή της για ένα καλοφροντισμένο πρόσωπο δεν είναι άλλη από την θρυλική κρέμα, Crème de la Mer, η οποία ανανεώνει την επιδερμίδα της και της χαρίζει μια φρέσκια, σφριγηλή και αναζωογονημένη όψη από την πρώτα κιόλας εφαρμογή. (δες και για τη ροδόχρους ακμή και όλα τα κόλπα για να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά)

H Kendall Jenner «ορκίζεται» σε αυτή την πολυτελή κρέμα προσώπου & δεν την αλλάζει με τίποτα εδώ και χρόνια!

Όταν έρθει η ώρα για ενυδατική κρέμα, η Jenner χρησιμοποιεί την εμβληματική φόρμουλα από τη La Mer για να γεμίσει, να λειάνει και να ανανεώσει το δέρμα της. Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι παρότι σε αυτή τη φάση η επιδερμίδα της δεν έχει ιδιαίτερες ατέλειες δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να έχει σπυράκια ή σημάδια ακμής λόγω ορμονικών διαταραχών. Έτσι, η συγκεκριμένη κρέμα τη βοηθά να περιποιείται όσο το δυνατόν καλύτερα την επιδερμίδα της.

la mer soft moisturizing cream

Λίγα λόγια για την Crème de la Mer

H απαλή κρέμα προσώπου Crème de la Mer, The Moisturizing Soft Cream της La Mer αναπληρώνει σε βάθος την επιδερμίδα προσφέροντας ενυδάτωση υπέροχη λάμψη μέσα από μια ανανεωμένη και φυσική όψη. Στη μοναδική της σύνθεση περιέχεται το Miracle Broth, ένας θαυματουργός «ζωμός» με σύνθεση από θαλάσσια φύκη, πλούσια σε θρεπτικά και αγνά συστατικά, που προσφέρει τις θρυλικές θεραπευτικές του ιδιότητες απευθείας στα κύτταρα, υποστηρίζοντας τη φυσική τους ανανέωση. Έτσι, η επιδερμίδα αναζωογονείται και ενδυναμώνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Ακόμη η θεραπευτική δύναμη του πολύτιμου Miracle Broth εκτός του ότι ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα είναι ιδανική ακόμη για την ξηρή ή αφυδατωμένη, την οποία αφήνει ορατά πιο λεία και απαλή εξαφανίζοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Θα τη βρεις στην τιμή των 385 ευρώ για τη συσκευασία των 60ml.

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε μία μικρή ποσότητα της κρέμας ανάμεσα στα δάκτυλά σου και ξεκίνα να τη θερμαίνεις με τις παλάμες σου για να λιώσουν οι υγροί κρύσταλλοι και να απελευθερωθεί το Miracle Broth. Μόλις γίνει ημιδιαφανές πιέζεις απαλά σε πρόσωπο και λαιμό με ταμποναριστές κινήσεις. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο.