Φεστιβάλ Καννών 2024: Το Old Hollywood Glam look της Romee Strijd ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί!

Ήταν μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες της διοργάνωσης

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Image
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Image

Το 77ο Φεστιβάλ των Καννών χθες Τρίτη 14 Μαΐου έκανε πρεμιέρα στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας. Στο ιστορικό κινηματογραφικό φεστιβάλ έδωσαν το παρών τους πολλές σταρ του Χόλιγουντ αλλά και top models και influencers, οι οποίες ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις πάνω στο κόκκινο χαλί.

Μια από αυτές ήταν και η πανέμορφη, Romee Strijd, πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret, η οποία κυριολεκτικά έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με την αιθέρια μάξι ροζ δημιουργία που επέλεξε για τη βραδιά αλλά και με το beauty look της. (δες και την περσινή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού με αέρα χολιγουντιανής σταρ στο Φεστιβάλ των Καννών)

Φεστιβάλ Καννών 2024: Το Old Hollywood Glam look της Romee Strijd ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί!

Το supermodel για την εμφάνισή της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών επέλεξε μια αιθέρια μάξι ροζ δημιουργία Eman Alajlan, η οποία τόνιζε υπέροχα τις αψεγάδιαστες αναλογίες. Όσο για το makeup look της; Προτίμησε ένα μακιγιάζ σε ροζ τόνους τονίζοντας βλέφαρα, ζυγωματικά στη συγκεκριμένη απόχρωση, που έδενε τέλεια με το σύνολό της, ενώ highlight του makeup look της ήταν το ιριδίζον ροζ lipgloss, το οποίο χάριζε στο μακιγιάζ της ένα υπέροχο λαμπερό τελείωμα.

H  Romee Strijd στο κόκκινο χαλί των φεστιβάλ των Καννών
Photo by JB Lacroix/FilmMagic/Ideal Image

Τέλειο combo; Τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της που έβγαζαν μια αύρα από παλιό καλό Χόλιγουντ με detail την χωρίστρα στη μέση που είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή στα trends για τα μαλλιά της άνοιξης.

Σημείωσε ότι τo συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ είναι ιδανικό για τις πιο ανοιχτόχρωμες. Όσο για το hair-look της; Το επιμελώς ατημέλητο wavy εφέ με χωρίστρα στη μέση είναι μια από τις τάσεις που θα βλέπουμε παντού τη φετινή άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι που έρχεται ολοταχώς.