Η Δούκισσα Νομικού με αέρα χολιγουντιανής σταρ στο Φεστιβάλ των Καννών

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ πιο εντυπωσική από ποτέ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Δούκισσα Νομικού με αέρα χολιγουντιανής σταρ στο Φεστιβάλ των Καννών

Ταξίδι αστραπή στις μαγευτικές Κάννες έκανε η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ευτυχισμένη μανούλα δυο υπέροχων παιδιών -αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και όχι μόνο- προκειμένου να παρευρεθεί στο 76ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Η πανέμορφη Δούκισσα, που είναι και πρέσβειρα της L'Oréal Paris στη χώρα μας, περπάτησε πιο εκθαμβωτική από ποτέ στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης μαζί με διεθνούς φήμης σταρ μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Φορώντας μία πριγκιπική, φλοράλ δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Celia Kritharioti, με φουσκωτά μανίκια, την οποία συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα Kessaris, έκλεψε τις εντυπώσεις θυμίζοντάς μας κάτι από τις παλιές σταρ του Χόλιγουντ.

Η λαμπερή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού με αέρα χολιγουντιανής σταρ στο Φεστιβάλ των Καννών

Δείτε εδώ την λαμπερή εμφάνιση που είχε κάνει η Βίκυ Καγιά στις Κάννες το 2022.

Make-up look

Το beauty look της βραδιάς επιμελήθηκε ο επίσημος make up expert του brand, Παντελής Τουτουντζής, o οποίος επίλεξε ένα φυσικό make-up look, που ανέδειξε μοναδικά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Η ίδια δήλωσε για τη συμμετοχή της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών:

«Είμαι ενθουσιασμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε τόσο εμβληματικές προσωπικότητες. Ήταν μια λαμπερή βραδιά και ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών».