Μάγεψε την Γαλλική Ριβιέρα: Που θα βρεις τα κοσμήματα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί

Όλες οι λεπτομέρειες για το look της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάγεψε την Γαλλική Ριβιέρα: Που θα βρεις τα κοσμήματα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί

Μία φορά top model, για πάντα top model. Μπορεί να έχει επιστρέψει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, μετά από σημαντική καριέρα στο εξωτερικό, όμως παραμένει ένα πρώτο όνομα με εξασφαλισμένη θέση στο κόκκινο χαλί. Εκεί συνάντησε ο φακός του YOU τη Βίκυ Καγιά, που ταξίδεψε στις Κάννες και εντυπωσίασε με την παρουσία της ως καλεσμένη γνωστής πολυεθνικής.

Στο επίκεντρο μπορεί να βρισκόταν το φημισμένο φεστιβάλ της πόλης, αλλά οι παρουσίες στη γαλλική ριβιέρα ήταν εκείνες που συζητήθηκαν για ακόμα μία φορά, ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια του Shopping Star-κριτής του GNTM. Με ένα μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της, με επίκεντρο στους άψογα γυμνασμένους κοιλιακούς της, έδωσε το παράδειγμα για τις μελλοντικές συμμετέχουσες στο διαγωνισμό μοντέλων του STAR ή στην εκπομπή μόδας που παρουσιάζει.

Μόλις πρόσφατα έδινε fashion tips για να είστε σέξι ακόμα και με ένα black and white σύνολο, κάτι που έκανε και στο ταξίδι της: Μαύρο φόρεμα στο κόκκινο χαλί, άσπρο σακάκι και παντελόνι στην Κρουαζέτ.

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει με αλλαγές...

Κρουαζέτ by night, μία εμπειρία που δεν ξεχνιέται εύκολα, αλλά λίγες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν... Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η Βίκυ Καγιά γεμίζει μπαταρίες στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να επιστρέψει ορεξάτη στο νέο κύκλο γυρισμάτων του GNTM. Σίγουροι θεωρούνται εκείνη και ο Γιώργος Καράβας, με τους Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό να δηλώνουν πως ο κύκλος του GNTM έκλεισε για εκείνους και θα αντικατασταθούν από έναν σχεδιαστή και έναν φωτογράφο αντίστοιχα -για τον τελευταίο έχει ακουστεί πολύ έντονα το όνομα του Θανάση Κρίκη (δείτε εδώ τους υπόλοιπους). Προχωρημένες συζητήσεις έχουν γίνει και με τη Βίκυ Κουλιανού που ενδέχεται να αναλάβει το ρόλο του coach.

Τι φόρεσε

Βίκυ Καγιά Κάννες

Η Βίκυ επέλεξε μαύρο μάξι ασύμμετρο cut out φόρεμα με υπογραφή MiRo και μαύρη clutch bag. Τα κοσμήματά της ήταν όλα από τον οίκο Bvlgari.