GNTM 5: Με νέο ρόλο η Βίκυ Καγιά - Τα επικρατέστερα ονόματα για την κριτική επιτροπή

Αποχωρούν όλοι από την παλιά επιτροπή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
GNTM 5: Με νέο ρόλο η Βίκυ Καγιά - Τα επικρατέστερα ονόματα για την κριτική επιτροπή

Το πρωί του Σαββάτου 30/4 στην εκπομπή Τι λες τώρα, παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για το GNTM 5 και η αλήθεια είναι πως αλλάζουν πολλά από όσα ξέραμε! Το project αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό, με τη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει αυτή τη φορά σε νέο ρόλο και την κριτική επιτροπή να αλλάζει ριζικά.

Η Καγιά θα αναλάβει τον ρόλο της Ζενεβιέβ

Η Βίκυ Καγιά αναμένεται να έχει μαζί με τον project manager του show, την επιμέλεια του reality, συγκεκριμένα δηλαδή θα αναλάβει τον ρόλο της Ζενεβιέβ, η οποία θα απουσιάζει λόγω της συμμετοχής της στο Asian Express και μαζί με αυτό, και την επιλογή των άλλων δύο κριτών.

Ο ένας εκ των τεσσάρων της κριτικής επιτροπής φαίνεται ότι θα είναι ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμη, καθώς ενδέχεται να έχει και κάποιον άλλον ρόλο. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τους ρόλους των κριτών του GNTM.

Ένα από αυτά είναι της Βίκυς Κουλιανού, η οποία είχε κάνει ένα πέρασμα από το περσινό show, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Δεύτερη στη λίστα έρχεται η διευθύντρια της ελληνικής Vogue, Θάλεια Καραφυλλίδου. Επόμενο όνομα, αυτό της Κύπριας fashion blogger, Άντρια Αλερτάρη, και ακολουθεί το μοντέλο, Mary Vitinaros.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση έχει γίνει και στον Τάσο Σωφρονίου, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο GNTM, ενώ είχε εμφανιστεί και ως guest στο περσινό ριάλιτι. Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα» ύστερα από επικοινωνία που είχε μαζί του, εκείνος απάντησε πως δεν θα είναι στο show της νέας σεζόν.

Τα επόμενα επικρατέστερα ονόματα είναι του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, του Σπύρου Πώρου και του φωτογράφου Θανάση Κρίκη.

«Θα είναι όλο καινούργιο, θα παραμείνει μόνο ο...»

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Star για τη νέα σεζόν του GNTM, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και η ίδια τίποτα δεν θα είναι ίδιο με την προηγούμενη φορά, καθώς κανείς από τους υπόλοιπους κριτές δεν θα παραμείνει.

Μάλιστα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4 η Βίκυ μίλησε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του «Mega Καλημέρα» και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τις αλλαγές που θα έρθουν στο παιχνίδι μόδας.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM, υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν». (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι 3 νέοι κριτές)

Η Βίκυ Καγιά θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης, κάτι που δεν γνωρίζει ακόμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο project, όπως είχε ακουστεί.

«Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν», εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του Mega Καλημέρα.