GNTM 5: Αυτοί είναι οι 3 νέοι κριτές δίπλα στην Βίκυ Καγιά - Μόνο ο Καράβας μένει ίδιος

Ποιοι παίρνουν την θέση Μπράτη, Σκουλού και Ζενεβιέβ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Αυτοί είναι οι 3 νέοι κριτές δίπλα στην Βίκυ Καγιά - Μόνο ο Καράβας μένει ίδιος

Ο πέμπτος κύκλος του GNTM αναμένεται να ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι και ήδη έχουν φτάσει στα αυτιά μας πως θα συμμετέχουν μόνο κοπέλες και όχι άντρες, ενώ πρόκειται να επιστρέψει και η Βίκυ Καγιά.

Μάλιστα, η επιστροφή της παρουσιάστριας δεν είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι, καθώς πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Αυτοί είναι οι 3 νέοι κριτές του GNTM 5

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για τον Τάσο Σωφρονίου, ο οποίος είχε διατελέσει art dierctor στους πρώτους κύκλους του «GNTM». Δεύτερη στη λίστα είναι η Ορσαλία Παρθένη, ένα πρόσωπο με κύρος στον χώρο της μόδας, η οποία είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Σχεδιαστών.

Την τριάδα ολοκληρώνει ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης, ο οποίος έχει περάσει ως guest σε συγκεκριμένα επεισόδια στο παρελθόν και έχει αφήσει το στίγμα του στον χώρο της μόδας και οι υπεύθυνοι της παραγωγής θεωρούν ότι μπορεί να δώσει μια άλλη νότα στο πλατό, στα κάστινγκ και τα πρότζεκτ.

Αν και ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν κλείσει την πόρτα του GNTM, ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Άγγγελου Μπράτη ενώ αυτός που δεν κουνιέται από τη θέση του coach είναι ο Γιώργος Καράβας.

Αυτοί είναι οι 3 νέοι κριτές του GNTM 5

Η ανακοίνωση του Star για το GNTM 5

Το GNTM επιστέφει στις οθόνες από τη νέα σεζόν και ήδη αναζητά νέες κοπέλες - μόνο κορίτσια - για να συμμετέχουν στο ριάλιτι και να εξελιχθούν σε πραγματικά μοντέλα. Ωστόσο η παραγωγή αποφάσισε να αλλάξει φέτος τα πράγματα, μετά τα σχετικά χαμηλά νούμερα της περσινής σεζόν.

Είναι λοιπόν και επίσημο ότι η Βίκυ Καγιά η παρουσιάστρια όλων των κύκλων του GNTM, πλην του περσινού θα επιστέψει και αυτή στον ρόλο που της πηγαίνει όσο κανένας άλλος. Ωστόσο από την κριτική επιτροπή θα απουσιάζει η επί χρόνια συνεργάτιδά της, Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Το GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!