GNTM 5: Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά - Όλες οι αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο

Θα δούμε ή όχι τελικά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά - Όλες οι αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο

Οι ετοιμασίες για τον πέμπτο και φουλ ανανεωμένο κύκλο του GNTM 5 έχουν ήδη ξεκινήσει και πλέον είναι επίσημο πως η Βίκυ Καγιά αναμένεται να επιστρέψει μετά από μία σεζόν απουσίας, ενώ πρόκειται μάλιστα να συμμετέχουν μόνο γυναίκες και όχι άντρες.

Το STAR θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του GNTM το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το Shopping Star.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης βρίσκονται σε αναμονή, ενώ ο Γιώργος Καραβάς θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day, η Βίκυ Καγιά έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο concept, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όλο το πρότζεκτ επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Οι αποκαλύψεις για τον πέμπτο κύκλο του GNTM

Τα σχόλια του κοινού στα social media για το GNTM 5

Σε λίγο καιρό, επιστρέφει το νέο και ανανεωμένο GNTM 5, το οποίο όπως ανακοινώθηκε θα έχει μόνο κορίτσια. Μόλις η ανακοίνωση κυκλοφόρησε και επίσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής το φανατικό κοινό έσπευσε να σχολιάσει και η αλήθεια έιναι πως πολλοί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με αυτή την απόφαση.

Κάτω από τα σχόλια στο Youtube και το Instagram κάποιοι απορούν για το τι θα συμβεί και γιατί έγινε αυτή η επιλογή, ενώ άλλοι θεωρούν πως χωρίς τα αγόρια, το σόου δεν θα είναι καθόλου επιτυχημένο. Παρόλα αυτά υπήξαν και κάποια θετικά σχόλια.

Τα σχόλια του κοινού για το GNTM

Τα σχόλια του κοινού για το GNTM 5

Τα σχόλια του κοινού για το νέο GNTM