Αποκαλύφθηκε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το GNTM αποτελεί παρελθόν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του STAR, «GNTM». Αναμφίβολα δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς ως creative director και στη συνέχεια ως κριτής άφησε για τα καλά το στίγμα της.

Ωστόσο, όλα έχουν τον κύκλο τους κάτι που ισχύει και για την ίδια καθώς το GNTM αποτελεί πλέον παρελθόν για την ίδια.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια όλα δείχνουν πως η ίδια δεν θα συνεχίσει στο συγκεκριμένα project μιας και ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα το οποίο βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

«Δεν είμαι καρεκλάκιας» - "Κόλαφος" η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day την Τετάρτη 30/3 και αποκάλυψε ποια είναι η ιδανική, για εκείνη πάντα, επιτροπή για το ριάλιτι μόδας, GNTM αλλά αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη επιστροφή της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Οι αποκαλύψεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM

«Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω αν θα είμαι σε ρόλο κριτή ή art director. Όταν θα υπάρξει συζήτηση θα συζητήσω όλα τα ενδεχόμενα, δεν κολλάω στις καρέκλες, δεν είμαι καρεκλάκιας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όσον αφορά, όμως, τις δηλώσεις για της επιστροφές στο ριάλιτι, η απάντησή της ήταν ασαφής: «Τα έχω ακούσει από εσάς ΄πως και εσείς τα έχετε διαβάσει σε σάιτ. Επίσημα δεν μου έχει πει κανείς κάτι. Ιδανική επιτροπή είναι αυτή που επιλέγει το κανάλι».