GNTM: Ξεκινούν οι προετοιμασίες - Τι θα συμβεί με Καγιά - Παπαγεωργίου τελικά;

Όλες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Ξεκινούν οι προετοιμασίες - Τι θα συμβεί με Καγιά - Παπαγεωργίου τελικά;

Ο νέος κύκλος του πετυχημένου ριάλιτι GNTM έρχεται από τον Σεπτέμβρη στις οθόνες μας, από τη συχνότητα του Star. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το κανάλι επιθυμεί την επιστροφή της Βίκυ Καγιά, με την οποία βρίσκονται σε συζητήσεις και αναμένουν την δική της απάντηση.

Θα παρουσιάζει το GNTM η Βίκυ Καγιά

Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει απάντησει στο κανάλι ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ο σημαντικότερος παράγοντας που θα παίξει ρόλο για την απάντησή της, είναι οι χρόνοι των γυρισμάτων. Η παρουσιάστρια θα συμφωνήσει στην περίπτωση που θα μπορέσει να σταματήσει για ένα διάστημα τα γυρίσματα. Αυτό εξάλλου, είναι κάτι που το έχει εκφράσει και η ίδια με διάφορους τρόπους στις συνεντεύξεις της.

Από την άλλη, το σενάριο περί επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μοιάζει να απομακρύνεται, καθώς εξαρτάται άμεσα από την απάντηση της Βίκυς Καγιά. Παράλληλα φαίνεται πως η κόντρα της με την Ζενεβιέβ Μαζαρί προκάλεσε τη δυσαρέσκεια τόσο του καναλιού, όσο και των τηλεθεατών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν το αργότερο μέχρι τις αρχές Απριλίου, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία του project.

«Δεν μπορώ να σου πω όχι...» - Η αποκάλυψη της Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM

Εδώ και μήνες αφότου τελείωσε το project του GNTM, απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού ήταν να επιστέψει η Βίκυ Καγιά πίσω στη θέση της, καθώς θεώρησαν πως αυτή ήταν η αιτία που στην φετινή σεζόν είχε χαθεί το ενδιαφέρον τους για το ριάλιτι.

Μετά λοιπόν τα πυρά και τον πόλεμο που δέχτηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την οποία θεωρούσαν αντικαταστάτρια της και το τέλος της σεζόν, οι φήμες ότι θα επιστέψει επανήλθαν και η Βίκυ Καγιά στον αέρα του Happy Day απάντησε ώστε να τελειώνει αυτό το θέμα να αναπαράγεται.

«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω όχι, δεν μπορώ να σου πω ναι, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα -γιατί δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούσαμε στο GNTM να δουλεύω από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο non stop χωρίς διακοπές, δεν θα το έκανα.

Αν καταφέρει να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό και γίνουν τα πράγματα λίγο πιο κανονικά, θα το σκεφτόμουν.» είπε το λαμπερό μοντέλο και παρουσιάστρια.