Ξεσπά η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατά της Παπαγεωργίου: «Η Ηλιάνα στη Χαβάη κι εμείς εδώ...»

Την άδειασε στον αέρα της «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατά της Παπαγεωργίου: «Η Ηλιάνα στη Χαβάη κι εμείς εδώ...»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε την Ζενεβιέβ Μαζαρί, που κλήθηκε να απαντήσει για το επόμενο GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και την Βίκυ Καγιά. Η art director ωστόσο ήθελε να σταθεί στο μεγαλύτερο γεγονός που συμβεί αυτή την στιγμή, τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Όσον αφορά τον επόμενο κύκλο του GNTM, η Μαζαρί παραδέχτηκε πως γίνονται κάποιες συζητήσεις, ώστε το ριάλιτι να προχωρήσει και την επόμενη σεζόν. Αλλά επικεντρώθηκε στις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την Χαβάη.

«Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM, μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ότι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες. (Δείτε εδώ τον αδιαπραγμάτευτο όρο της Ηλιάνας για να επιστρέψει στο GNTM)

Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ και συνέχισε: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο».

Φυσικά μας έδωσε και το μεγαλύτερο spoiler ότι η all time classic παρουσιάστρια του GNTM, Βίκυ Καγιά μπορεί και να επιστρέψει στο παιχνίδι. «Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει».

Ποιεις είναι οι σχέσεις Μαζαρί - Καγιά μετά το τέλος του GNTM

Μετά την ταλαιπωρία που υπέστη εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», το πρωί της Δευτέρας 31/1, για την περιπέτεια που πέρασε αλλά και για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά. Η κριτής του GNTM ξεκαθάρισε τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την παρουσιάστρια του DWTS.

«Το είδα κι εγώ αυτό που είπε. Με τη Βίκυ έχουμε προσωπική σχέση πολλών ετών. Δεν θα το λύσω με εσάς. Όντως έχουμε χαθεί, οι ζωές μας έχουν πάρει απόσταση. Μίλησα μαζί της. Την πήρα τηλέφωνο. Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Δεν υπάρχει τίποτα. Θα τα ξαναβρούμε, θα αποκτήσουμε ξανά επαφή. Δεν είναι κάτι σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.