GNTM: O αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο STAR πριν πει το "ναι"

Άραγε θα δούμε και την Βίκυ Καγιά;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: O αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο STAR πριν πει το

Πολλά έχουν ακουστεί για τον πέμπτο κύκλο του GNTM όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πρόκειται να δούμε για άλλη μια φορές αλλαγές στο ριάλιτι μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, το STAR έχει φιλόδοξες βλέψεις και επιθυμεί να επιστρέψουν δύο γνώριμες κυρίες στο δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων. Ο λόγος φυσικά για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Σκουλός δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από την παραγωγή.

Βέβαια, κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο καθώς η Ναταλία Ανδρικοπούλου η οποία είναι δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Χτυπούν και τις δύο πόρτες αλλά δεν ελπίζουν να πετύχουν και τα δύο. Προτεραιότητά τους η Βίκυ Καγιά, είναι το πρόσωπο που επιθυμούν διακαώς να επιστρέψει».

Οι πληροφορίες για τον πέμπτο κύκλο του GNTM

Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε τηλεοπτικά σε διάφορα είδη και ακόμη κι αν βρίσκεται διακοπές στη Τζαμάικα, οι επαγγελματικές της εξελίξεις είναι ραγδαίες. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συζητηθεί το επόμενο βήμα της, καθώς τα κανάλια βρίσκονται σε περίοδο αλλαγών και πραγματοποίησης μεταγραφών.

Δύο περιπτώσεις αιωρούνται σχετικά με το όνομα του μοντέλου. Η πρώτη την θέλει να επιστρέφει ως κριτής στο GNTM και η δεύτερη την θέλει με δική της εκπομπή στον Ant1.

Το Star αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Style Me Up δήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο κανάλι για την εκπομπή μόδας, ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, εφόσον ακόμη και η παρουσιάστρια του ριάλιτι δεν επιβεβαιώνεται και είναι προς συζήτηση και το όνομα της Βίκυς Καγιά.

Ο Ant1 θέλει την παρουσιάστρια, επίσης, για εκπομπή σχετική με τη μόδα, αλλά καμία από τις δύο προτάσεις δεν είναι έτοιμη.