Δημήτρης Σκουλός: «Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για το επόμενο GNTM - Αν γυρίσει η Ηλιάνα...»

Η απάντηση του φωτογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Σκουλός: «Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για το επόμενο GNTM - Αν γυρίσει η Ηλιάνα...»

Στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ήταν φανερά προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην στην Ανατολική Ευρώπη και με το κατά πόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να μεγαλώσει και τελικά να μας επηρεάσει όλους.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού

«Όχι μόνο θλίβομαι, είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν όπλα. Τα λεφτά που ξοδεύονται για όπλα θα έπρεπε να τα δίνουν να ταΐζουν τους ανθρώπους που πεινάνε», ανέφερε και πρόσθεσε «αγχώνομαι για το αύριο, έχουμε παιδιά, σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν; Αύριο θα έχω δουλειά; Έχω μεγάλη ευθύνη», τόνισε.

Όσον αφορά τον ρόλο του ως κριτή του GNTM, ο επιτυχημένος φωτογράφος ανέφερε πως αν και δεν γίνονται συζητήσεις προς το παρόν εκείνος είναι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο, ειδικά αν συνεργαστεί με αγαπημένα του πρόσωπα.

«Το GNTM μου λείπει. Ωραία περάσαμε, δεν ξέρω αν θα περάσουμε» είπε με νόημα για το αν θα υπάρξει νέος κύκλος. «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά. Το διάβασα χτες ότι θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Αν επιστρέψει, την αγαπώ, είναι από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, εγώ με χαρά».

Ωστόσο, φαίνεται πως την Ηλιάνα δεν την απασχολούν αυτή την στιγμή τα επαγγελματικά της, καθώς επικεντρώνεται κυρίως στο self care, πηγαίνοντας διακοπές στην Αμερική. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε πρώτα στο Λος Άντζελες, έπειτα στην Τζαμάικα, και θέλει να επισκεφτεί και την Νέα Υόρκη πριν επιστρέψει στην Αθήνα. (Δείτε εδώ φωτογραφίες από την Ηλιάνα με το μπικίνι στην εξωτική νησιωτική χώρα).

Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της συζύγου του

Ο κριτής του GNTM είναι αρκετά ενεργός στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Βέβαια, πέρα από δημοσιεύσεις σχετικά με τις επαγγελματικές του δουλειές, επιλέγει να ποσταρει και προσωπικές του στιγμές.

Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με την αγαπημένη του σύζυγο η οποία είχε γενέθλια.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας αποδεικνύουν την αδυναμία που της έχει καθώς η αφιέρωση που της έκανε ήταν πολύ τρυφερή.

Ο Δημήτρης Σκουλός έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έχει γενέθλια το μωρό μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου, η φίλη μου, η μάνα μας.. Θα σε αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».