Δημήτρης Σκουλός: Τρελά ερωτευμένος με την γυναίκα του - Η φωτογραφία τους στην παραλία

Ερωτευμένοι μετά από 12 χρόνια γάμου!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: Τρελά ερωτευμένος με την γυναίκα του - Η φωτογραφία τους στην παραλία

Ο κορυφαίος φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του και δεν το κρύβει! Ο ίδιος ανήρτησε κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από επίσκεψή τους στην παραλία.

Ο αγαπημένος Δημήτρης Σκουλός μπορεί σαν κριτής να φαίνεται ολίγον τι αυστηρός μερικές φορές, δίπλα στην γυναίκα του όμως φαντάζει πιο γλυκός και από σοκολάτα. 12 ολόκληρα χρόνια είναι παντρεμένος με την πανέμορφη Τζέλα και ο έρωτάς τους καλά κρατεί!

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Σκουλός με την γοητευτική γυναίκα του δίπλα στο κύμα!

Σκουλός

«Εγώ δεν πήρα χαμπάρι...»: Ο Δημήτρης μιλάει για την κόντρα Καγιάς - Παπαγεωργίου

Δημήτρης Σκουλός: Ο κριτής του GNTM σε νέες τρυφερές φωτογραφίες με την σύζυγο!

Τον έχουμε συνηθίσει στον ρόλο του «σκληρού» με το ευθύβολο σχόλιο και τη φωτογραφική ματιά στην κριτική επιτροπή του «GNTM». Ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός, όταν κλείνουν τα φώτα και επιστρέφει στην οικογένειά του γίνεται κάθε φορά ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι δικοί του άνθρωποι. Νέες φωτογραφίες με την σύζυγό του από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr

Τον περασμένο Ιούνιο έκλεισε 11 χρόνια γάμου με τη γυναίκα του Τζέλα, μέσα στα οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μάιρα, ωστόσο ο έρωτάς τους δεν φαίνεται να έχει ξεθυμάνει -κάθε άλλο. Ο φακός του YOU τούς συνάντησε στο Teatro, για πρώτη φορά σε τόσο τρυφερά φωτογραφικά στιγμιότυπα και σε πολλά κέφια, να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά με τις επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου στο background.

Δημήτρης Σκουλός gntm

Καθώς τα γυρίσματα για το παιχνίδι μόδας του STAR δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, η Δημήτρης Σκουλός έχει ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στις καθημερινές του φωτογραφίσεις και τον εκμεταλλεύεται στο έπακρο με την οικογένειά του, μέχρι τουλάχιστον τον ερχόμενο Ιούνιο. Λίγη ώρα πριν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο το ζευγάρι βρισκόταν στο κοινό πάρτι της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα 40 τους χρόνια, έχοντας ευχηθεί και στους δύο να τα εκατοστίσουν.