Στην Τζαμάικα με μικροσκοπικό μπικίνι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της

"Ζαλίζουν" οι αναλογίες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Τζαμάικα με μικροσκοπικό μπικίνι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της

Στην Τζαμάικα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την παρουσιάστρια του Style Me Up να έχει φύγει για Νέα Υόρκη μετά το τέλος των γυρισμάτων της εκπομπής.

Η ίδια αρχικά ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και τη Χαβάη με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο, όπου και γιόρτασε τα γενέθλια της και τώρα έκανε μια στάση στην Τζαμάικα. Φυσικά, η Ηλιάνα απολαμβάνει καθημερινά τα μπάνια της, μιας και εκεί είναι καλοκαίρι, ενώ δεν έχει παραλείψει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με το μικροσκοπικό μαγιό της, με τις αναλογίες της να ζαλίζουν.

Οι νέες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μαγιό

Τέλος από τον ALPHA το Style me up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το Style me up μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τρελή επιτυχία στον ALPHA όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, έγινε μια αγαπημένη συνήθεια ορισμένων. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Ραμόνα Βλαντή και την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη κατάφεραν να ταιριάξουν παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές γέλιου, όπως τότε που η Ραμόνα από τα γέλια έπεσε από την καρέκλα της.

Ωστόσο, η εκπομπή αλλαγών έφτασε στο τέλος της. Τις φήμες μάλιστα επιβεβαίωσε και ο Τρύφωνας Σαμαράς σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και το Πρωινό.

Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος hair stylist, η εκπομπή συμπλήρωσε τα 100 επεισόδια όπως όριζε η συμφωνία του καναλιού με την εταιρία παραγωγής.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style me up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, τελείωσαν και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα. Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος από τον ALPHA το Style me up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου