Style me up: Χαμός στον αέρα του ALPHA με την τούμπα της Ραμόνα Βλαντή - "Λύθηκαν" όλοι στα γέλια

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Style me up: Χαμός στον αέρα του ALPHA με την τούμπα της Ραμόνα Βλαντή -

Ένα επικό σκηνικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ALPHA, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μόδας Style me up, η Ραμόνα Βλαντή, "έφαγε" τούμπα όταν η καρέκλα της έγειρε από το βάρος και έπεσε.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε μια ατάκα παίκτριας, που την έκανε μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπάσουν σε γέλια και να μην μπορούν να σταματήσουν. Η κριτής λοιπόν, από το πολύ γέλιο που έριξε, έπεσε από την καρέκλα η οποία σχεδόν την καπέλωσε.

Το γεγονός αυτό έφερε περισσότερο γέλιο στο πλατό, παρά τα άσχημα νέα που τους έχουν γίνει γνωστά.

Βίντεο από την τούμπα της Ραμόνα Βλαντή στο Style me up

Το σχόλιο της Ραμόνα Βλαντή για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, την Ραμόνα Βλαντή την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Style me Up» στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων σε παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου τα "έχωσε" κυριολεκτικά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αλλά και στην Μέγκι Ντρίο. Άραγε ποιος είναι ο λόγος;

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter.

Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο». Και τόνισε ότι βλέπει GNTM: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δεν βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».

Όσο για την Μέγκι Ντρίο είπε «Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ» Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου».