Ενθουσιασμένη με την επιστροφή της - Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM 5

Το επιβεβαιώσε πια και η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ενθουσιασμένη με την επιστροφή της - Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM 5

Στον πέμπτο κύκλο του GNTM επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, μια επιστροφή που περιμένει πως και πως το τηλεοπτικό κοινό, ενώ φαίνεται και η ίδια να είναι αρκετά ενθουσιασμένη. Μάλιστα, η επιστροφή της παρουσιάστριας δεν είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι, καθώς πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή (δείτε εδώ ποια είναι αυτά).

Η Βίκυ Καγιά δεν είχε αποκαλύψει ευθέως ότι επιστρέφει στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο έγινε γνωστό μέσα από τις φήμες αρχικά αλλά έπειτα και την επίσημη ανακοίνωση του STAR.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, το οποίο είναι απόσπασμα από το τρέιλερ και προτρέπει τα ανερχόμενα μοντέλα να δηλώσουν συμμετοχή, ωστόσο την ευκαιρία φέτος την έχουν μόνο οι γυναίκες κι όχι οι άντρες.

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM 5

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM 5

Η ανακοίνωση του Star για το GNTM 5

Το GNTM επιστέφει στις οθόνες από τη νέα σεζόν και ήδη αναζητά νέες κοπέλες - μόνο κορίτσια - για να συμμετέχουν στο ριάλιτι και να εξελιχθούν σε πραγματικά μοντέλα. Ωστόσο η παραγωγή αποφάσισε να αλλάξει φέτος τα πράγματα, μετά τα σχετικά χαμηλά νούμερα της περσινής σεζόν.

Είναι λοιπόν και επίσημο ότι η Βίκυ Καγιά η παρουσιάστρια όλων των κύκλων του GNTM, πλην του περσινού θα επιστέψει και αυτή στον ρόλο που της πηγαίνει όσο κανένας άλλος. Ωστόσο από την κριτική επιτροπή θα απουσιάζει η επί χρόνια συνεργάτιδά της, Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Το GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!