Τα μακριά, ίσια μαλλιά της 61χρονης Demi Moore έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ των Καννών!

To κλασικό και διαχρονικό είναι πάντα in!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images/Ideal Image
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images/Ideal Image

H χολιγουντιανή ηθοποιός, Demi Moore, ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Ως γνήσιο style icon η πανέμορφη σταρ, που και στα 61 της χρόνια δείχνει πιο κομψή και νεανική από ποτέ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι το κλασικό και διαχρονικό beauty look δεν είναι ποτέ out of fashion.

Στο κόκκινο χαλί της Croissette η Demi φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε φλογερή κόκκινη απόχρωση συμπλήρωσε το υπέρκομψο look της με ένα μίνιμαλ μακιγιάζ, ενώ για το χτένισμά της προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε ένα υπέροχο sleek look με χωρίστρα στη μέση. (δες και το Old Hollywood Glam look της Romee Strijd που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών)

Τα μακριά, ίσια μαλλιά της 61χρονης Demi Moore έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ των Καννών!

Η 61χρονη σταρ για την εμφάνισή στη στη φετινή διοργάνωση επέλεξε ένα διαχρονικό hair-look, που για εκείνη είναι πλέον μια σταθερή αξία. Ειδικότερα, για τη συγκεκριμένη της εμφάνιση προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της να πέφτουν κάτω λιτά αγκαλιάζοντας την εντυπωσιακή δημιουργία, που προτίμησε για τη βραδιά, ενώ detail του hair-look της ήταν η χωρίστρα στη μέση.


Πρόκειται για ένα hair-look με πρωταγωνιστή το μήκος των μαλλιών και το σκούρο χρώμα, που φαίνεται να αγαπά πολύ τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός.

Σημείωσε ότι η Demi καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της ήταν ιδιαίτερα τολμηρή με το hair- looks της, ενώ δεν έχει διστάσει ακόμη και να ξυρίσει τα μαλλιά της. Θυμίζουμε ότι αυτό έγινε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Private Jane". Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια μένει πιστή στα μακριά, μαύρα μαλλιά της που κολακεύουν την λευκή επιδερμίδα της και αναδεικνύουν μοναδικά τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.