Το αγαπημένο & οικονομικό concealer της Eva Longoria είναι η καλύτερη beauty επένδυση για φέτος το καλοκαίρι!

Δες ποιο είναι και που θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @evalongoria
Instagram: @evalongoria

Με το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες να είναι ήδη εδώ δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να προσθέσεις το αδιάβροχο αυτό concealer στη ρουτίνα του μακιγιάζ σου για να αποκτήσεις το αψεγάδιαστο beauty look που πάντα ονειρευόσουν. (δες και το τζελ φρυδιών -κοστίζει κάτω από 9 ευρώ- που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok)

Ο λόγος για το Infaillible More Than Concealer της L'Oreal Paris, ένα υγρό concealer με αδιάβροχη σύνθεση και ματ φινίρισμα που υπόσχεται διάρκεια έως και 24 ώρες χωρίς να αλλοιώνεται. Μάλιστα, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι το συγκεκριμένο value for money concealer, που είναι και το αγαπημένο της χολιγουντιανής ηθοποιού, Eva Longoria, λατρεύουν οι χρήστες της Amazon, στο οποίο έδωσαν και τις καλύτερες κριτικές τόσο για την εύκολη εφαρμογή του όσο και για τη σούπερ διάρκειά του.

Το αγαπημένο & οικονομικό concealer της Eva Longoria είναι η καλύτερη beauty επένδυση για φέτος το καλοκαίρι!

Το Infaillible More Than Concealer της L'Oreal Paris, μπορεί να καλύψει τέλεια κηλίδες και μαύρους κύκλους χαρίζοντας έναν ανονοιογενή τόνο στο πρόσωπό σου. Ακόμη, καλύπτει, φωτίζει και διορθώνει κάθε ατέλεια, ενώ μπορεί να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο σαν make up!

loreal paris concealer

Όσο για την εφαρμογή του; Η ελαστική του φόρμουλα με το μεγάλο βουρτσάκι της συσκευασίας κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή, ενώ παράλληλα αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα και δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου. Αυτό το κάνει ιδανικό για χρήση σε κάθε ηλικία. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 16,23 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από το concealer απευθείας σε τυχόν ατέλειες και άπλωσέ το με το δάχτυλο, το πινέλο ή το σφουγγαράκι μακιγιάζ. Μπορείς να το τοποθετήσεις απευθείας κάτω από τα μάτια για ένα φωτεινό βλέμμα.