Πως να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ μόνο με το κραγιόν σου

Δες πως να υιοθετήσεις βήμα-βήμα ένα εύκολο και γρήγορο makeup look με τη βοήθεια ενός κραγιόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Πως να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ μόνο με το κραγιόν σου

Το ήξερες ότι ακόμη και με ένα προϊόν μακιγιάζ - όπως το κραγιόν σου - μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο beauty look; Δες πως μέσα από το βίντεο του Youweekly.gr που ακολουθεί και μάθε ακριβώς τον τρόπο!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το κραγιόν σου. Εφάρμοσέ το λοιπόν ως σκιά, ρουζ αλλά και ως κραγιόν και αμέσως έχεις ήδη υιοθετήσει ένα υπέροχο μονοχρωματικό μακιγιάζ χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.

Makeup tutorial για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ μόνο με το κραγιόν σου!

Step 1

Eπίλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση κραγιόν- κατά προτίμηση σε απαλό και διακριτικό τόνο- και άπλωσέ τη στα χείλη σου με προσεκτικές κινήσεις.

Step 2

Στη συνέχεια εφάρμοσε ταμποναριστά μια ιδέα από το κραγιόν σου στο κέντρο των ζυγωματικών και με τη βοήθεια των δακτύλων σου άπλωσέ το με απαλές κυκλικές κινήσεις. Έτσι, θα δώσεις στο πρόσωπό σου ένα ροδαλό εφέ.

Step 3

Μόλις ολοκληρώσεις με το μακιγιάζ στα ζυγωματικά εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από το κραγιόν σε όλο το κινητό βλέφαρο και άπλωσέ το προσεκτικά με τα δάκτυλά σου. Το σημαντικό είναι να μην υπερβάλλεις. Γι'αυτό φρόντισε να απλώσεις μια μικρή ποσότητα από το κραγιόν στα βλέφαρα ούτως ώστε το μακιγιάζ σου να είναι διακριτικό και ιδανικό για ένα all-day makeup look.

Δες επίσης: Summer lipsticks: Αυτές είναι οι τρεις top αποχρώσεις στα χείλη για το καλοκαίρι του 2023

Step 4

Για να φωτίσεις το βλέμμα και να καμουφλάρεις τυχόν μαύρους κύκλους και οιδήματα χρησιμοποίησε λίγο κονσίλερ, το οποίο θα εφαρμόσεις κάτω από τα μάτια και μετά με ένα ειδικό πινέλο κάνοντας το σωστό blending. Αφού τελειώσεις άπλωσε μερικές στρώσεις από μια μαύρη μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα.

Step 5

Τέλος, τα φρύδια αποτελούν το τέλειο κάδρο για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να αμελείς τη φροντίδα τους. Χρησιμοποίησε λοιπόν ένα μολύβι φρυδιών για να γεμίσεις τα κενά τους και μετά χτένισέ τα ακολουθώντας τη φυσική φορά τους και είσαι έτοιμη!

Special thanks

Ευχαριστούμε πολύ την make up artist @theanw_vardaka

Βρείτε την και στο tik tok theanwvardakas