Fresh makeup: Αυτό το μακιγιάζ είναι η ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Δες πως ένα από τα πιο hot trends της σεζόν μπορεί να σε ακολουθήσει στις αποδράσεις σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram @chiaraferragni, @barrefaeli
Instagram @chiaraferragni, @barrefaeli

Με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, η ανάγκη για ένα ανάλαφρο μακιγιάζ, που δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ. Έτσι, το πρόσωπό σου θα δείχνει όμορφο και υγιές χωρίς να προσπαθήσεις πολύ όπου και εάν βρίσκεσαι! (δες πως μπορεί να επιβιώσει το μακιγιάζ σου εν μέσω καύσωνα)

Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια φρέσκια και δροσερή επιδερμίδα στην πόλη ή στην παραλία, όπως ακριβώς επιτάσσουν και οι τάσεις της σεζόν, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες. Το μυστικό για να το υιοθετήσεις είναι να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ και φυσικά να τα εφαρμόσεις σωστά και πάντοτε με μέτρο. (δες και τα καλύτερα 10 προϊόντα για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα και μακιγιάζ)

Τι θα χρειαστείς για να πετύχεις το ανάλαφρο fresh makeup

Επένδυσε σε ένα ανάλαφρο makeup που θα απλώσεις προσεκτικά με τη βοήθεια ενός ειδικού πινέλου ή με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό. Για μια όψη υγείας στα ζυγωματικά σου χρησιμοποίησε κρεμώδη multi-tasking προϊόντα που μπορείς να εφαρμόσεις και στα χείλη σου. Γενικά προσπάθησε να αποφύγεις τις παχύρευστες συνθέσεις που θα βαρύνουν το δέρμα σου και προτίμησε πιο ανάλαφρες υφές που και απλώνονται με ευκολία αλλά και αναδεικνύουν τη φυσική όψη της επιδερμίδας σου.

sara sampaio
Instagram: @sarasampaio

Διορθωτικές πινελιές

Στην περίπτωση που θέλεις να αποφύγεις τη χρήση makeup μπορείς να απλώσεις τοπικά λίγο concealer για να καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα δείχνει ακόμη πιο φυσική. Ακόμη μια καλή λύση είναι οι αντηλιακές κρέμες με χρώμα, που και προστατεύουν την επιδερμίδα σου από τις ακτίνες UVA & UVB αλλά και χαρίζουν ήπια κάλυψη μέσα από μια ομοιόμορφη όψη αλλά και οι bb ή cc creams, που θα σου χαρίσουν αντίστοιχα και τις υπόλοιπες ευεργετικές τους ιδιότητες.

Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το trend