Bold eyes: To τέλειο μακιγιάζ για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα που μαγνητίζει!

Το λατρεύουν οι makeup artists, ενώ είναι και το αγαπημένο πολλών celebrities

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @chiaraferragni, @alessandraambrosio, @jlo
Instagram: @chiaraferragni, @alessandraambrosio, @jlo

Εάν νομίζεις ότι το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με το φυσικό μακιγιάζ γράψε λάθος γιατί το σίγουρο είναι ότι μπορείς να αναβαθμίσεις μια βραδινή εμφάνιση με ένα makeup look με έμφαση και ένταση στο βλέμμα.

Το έντονο smokey eye look στις αποχρώσεις του σκούρου γκρι ή και του μπρονζέ αποτελεί την ιδανική επιλογή που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι. (δες το απόλυτο μυστικό για «γατίσιο» βλέμμα)

«Χτίσε» την τέλεια βάση για το τέλειο bold eye look

Το συγκεκριμένο makeup επιτάσσει μια καλή βάση μακιγιάζ για να αναδειχθεί. Γι' αυτό το λόγο πριν ξεκινήσεις άπλωσε μια ιδέα από μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που θα σου χαρίσει κάλυψη και ομοιομορφία.(δες τι πρέπει να κάνεις για τέλεια κάλυψη με διάρκεια)

alessandra ambrosio
Instagram: @alessandraambrosio

Κάν'το με λίγες κινήσεις

  • Πριν ξεκινήσεις με το μακιγιάζ των ματιών σου εφάρμοσε μια ιδέα από ένα primer ματιών ή λίγο makeup σε όλο το κινητό βλέφαρο και στο καπάκι, που θα σου δώσει έξτρα διάρκεια.
  • Στη συνέχεια τόνισε το βλέμμα με ένα σκούρο καφέ ή μαύρο μολύβι- ξεκινώντας από τη ρίζα των πάνω βλεφάρων και καταλήγοντας στην εξωτερική γωνία ματιών.
  • Τελειώνοντας σχημάτισε ένα smokey eye look σε καφέ ή γκρι αποχρώσεις ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ στα μάτια με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις