Ιλένια Ουίλιαμς: Με hot κόκκινο κραγιόν που απογείωσε το καλοκαιρινό της beauty look!

Το έντονο κραγιόν μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια δίνει το τέλειο inspo.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η στιλάτη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, Ιλένια Ουίλιαμς, ξέρει πραγματικά πως να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση υιοθετώντας μοναδικά looks που στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω της. (δες και 10 μυστικά για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ)

Έτσι, σε πρόσφατο βραδινό event που παρευρέθηκε επίλεξε ένα total black φόρεμα που συνδύασε με ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ σε μπρονζέ αποχρώσεις με ένταση στα χείλη και ένα σούπερ sleek hair εφέ για τα μαλλιά της. (Ανακάλυψε και τα καλύτερα αξεσουάρ μαλλιών που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου beauty looks)
Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Πως να αντιγράψεις το hot καλοκαιρινό beauty look της Ιλένια Ουίλιαμς

  • Eφάρμοσε σε καθαρή και καλοφροντισμένη επιδερμίδα μια ιδέα από μια αντηλιακή προσώπου με χρώμα και άφησέ την να απορροφηθεί καλά.
  • Στη συνέχεια σχημάτισε μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner σύριζα στα πάνω βλέφαρα και συμπλήρωσε το μακιγιάζ τους με μια λαμπερή σκιά και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.
  • Μόλις τελειώσεις με ένα μεγάλο πινέλο για ρουζ άπλωσε κατά μήκος των ζυγωματικών σου και ψηλά στους κροτάφους λίγο μπρόνζερ ή σκούρο ρουζ, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα υγρό κόκκινο ματ κραγιόν που θα κάνει τη διαφορά.
  • Για να δημιουργήσεις αυτό το sleek χτένισμα κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με μια πρέσα μαλλιών ίσιωσε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου ψεκάζοντας στο τέλος με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών για κράτημα και διάρκεια.

Ιλένια Ουίλιαμς
NDP Photo Agency

Tip

Ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες μην αμελείς το ντεμακιγιάζ σου. Έτσι, μπορείς να εφοδιαστείς με υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να αφαιρείς με μεγαλύτερη ευκολία τα υπολείμματα από το μακιγιάζ σου.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις