Go monochromatic: Γιατί το φετινό καλοκαίρι θέλει μονοχρωμία στο μακιγιάζ σου!

Και εμείς σου δείχνουμε πως να υιοθετήσεις την πιο hot τάση της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Chiara Ferragni, Alessandra Ambrosio
Instagram: Chiara Ferragni, Alessandra Ambrosio

Το καλοκαίρι επιτάσσει τη μονοχρωμία και στο μακιγιάζ σου! Έτσι, εάν έχεις αμφιβολία για το τι beauty look να υιοθετήσεις στις διακοπές σου ή στην πόλη τότε σίγουρα αυτή η τάση-της μονοχρωμίας σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη-την οποία και έχουν υιοθετήσει οι πιο δημοφιλείς influencers κυριολεκτικά θα σε σώσει! (δες και τα Rosy lips, το χρώμα που κάνει comeback & γίνεται ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ των χειλιών σου)

Και αυτό γιατί μπορείς να την υιοθετήσεις με λίγες μόνο κινήσεις ακόμη και εάν δεν είσαι ιδιαίτερα επιδέξια με το μακιγιάζ σου. (Αυτός είναι εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις μια ηλιοκαμένη όψη χωρίς να προσπαθήσεις πολύ)

Πως να πετύχεις το monochromatic beauty look

Εύκολα και απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου γήινη απόχρωση και να «ντύσεις» με αυτήν τα βλέφαρα, τα ζυγωματικά και τα χείλη. Με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σου θα βγάζει την επιθυμητή μονοχρωμία, η οποία θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Olivia Palermo
Instagram: Olivia Palermo

Κάνε multi-tasking

Στην περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο makeup look ακόμη και όταν είσαι on the go μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολυχρηστικά προϊόντα όπως μια terracotta, την οποία θα εφαρμόσεις εκτός από τα ζυγωματικά και στα βλέφαρα ή υγρά nude κραγιόν, που μπορείς να απλώσεις με τα δάκτυλά σου και στα μάγουλα.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις