Ο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις μια ηλιοκαμένη όψη χωρίς να προσπαθήσεις πολύ!

Sun-kissed glow- Το τέλειο καλοκαιρινό beauty look

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @mariamenounos, @romeestrijd, @chiaraferragni
Instagram: @mariamenounos, @romeestrijd, @chiaraferragni

Ονειρεύεσαι μια υπέροχη μπρονζέ όψη αλλά ακόμη δεν έχεις καταφέρει να πας παραλία; Κανένα πρόβλημα γιατί ακόμη και έτσι μπορείς να την αποκτήσεις με τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία, που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις μια εντυπωσιακή ηλιοκαμένη επιδερμίδα (δες πως να αποκτήσεις μια ηλιοκαμμένη όψη χωρίς ήλιο).

Σύμμαχοί σου σε αυτό θα γίνουν οι μπρονζέ πούδρες αλλά και τα bronzer sticks, που αποτελούν τους βασικούς πρωταγωνιστές για το συγκεκριμένο beauty look που με λίγες κινήσεις θα γίνουν τα ιδανικά "όπλα" ομορφιάς για το συγκεκριμένο μακιγιάζ.

Self-tanning στο σπίτι για να αποκτήσεις μια ηλιοκαμένη όψη!

Aκόμη και εάν δεν έχεις προλάβεις να κάνεις τα πρώτα σου μπάνια μπορείς να αποκτήσεις μια χρυσαφένια όψη με τη βοήθεια ειδικών αυτο-μαυριστικών προϊόντων, που εφαρμόζονται εύκολα και δίνουν μια υπέροχη ηλιοκαμένη επιδερμίδα. (δες και πως μπορείς να φτιάξεις μόνη σου self tan μόνο με 2 υλικά)

girl_bronze
Unsplash

Bronze & go...

Mε ένα μεγάλο πινέλο μακιγιάζ εφάρμοσε ομοιόμορφα την μπρονζέ σου πούδρα στο κόκκαλο της μύτης και κατά μήκος των ζυγωματικών σου. Για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα πέρασε προσεκτικά την πούδρα σου από όλο το πρόσωπο δίνοντας λίγο ένταση σε κροτάφους και πηγούνι.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις