Ελένη Τσολάκη: Έκανε το τέλειο φθινοπωρινό beauty look σε γήινους τόνους που τα σπάει!

Δες πως να το αντιγράψεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η μπριόζα παρουσιάστρια του «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ», Ελένη Τσολάκη, πιο φθινοπωρινή από ποτέ υιοθέτησε ένα γήινο μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, το οποίο και συμπλήρωσε με ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της. (δες και τo minimal makeup, που είναι τάση για το φετινό φθινόπωρο και πως να το υιοθετήσεις με λίγες κινήσεις & τα κατάλληλα προϊόντα)

Το συγκεκριμένο beauty look είναι και το αγαπημένο της, το οποίο και υιοθετεί αρκετές φορές, τόσο εντός όσο και εκτός πλατό, ειδικά αυτό το φθινόπωρο, γιατί ταιριάζει μοναδικά στα μεσογειακά χαρακτηριστικά της και τονίζει ιδιαίτερα την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της

Δες το φθινοπωρινό beauty look σε γήινους τόνους που επίλεξε η Ελένη Τσολάκη

Σε καφέ και μπεζ τόνους η κούκλα παρουσιάστρια ξέρει πολύ καλά πως να ξεχωρίζει με τα μακιγιάζ που επιλέγει για τις εμφανίσεις της εντός και εκτός πλατό. Δεν είναι τυχαίο που λατρεύει τους φυσικούς τόνους σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά προκειμένου να δημιουργήσει μοναδικά makeup looks. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο beauty look θα χρειαστείς ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ και styling.

Πάρε μια μικρή γεύση από το μακιγιάζ της & καν' το και εσύ με 4 κινήσεις!

  1. Ξεκίνα εφαρμόζοντας σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μια ιδέα από ένα υγρό makeup που θα σου χαρίσει κάλυψη και ομοιομορφία.
  2. Μετά πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια μπεζ σκιά τονίζοντας την εξωτερική γωνία των ματιών σου με μια καφέ.
  3. Μόλις τελειώσεις άπλωσε μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες και έχεις έτοιμο το μακιγιάζ των ματιών σου.
  4. Στη συνέχεια πέρασε με ένα μεγάλο πινέλο λίγο ροδακινί ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα υγρό κραγιόν-σε γήινο τόνο- που θα απλώσεις ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών σου.