Έβελυν Καζαντζόγλου: Το φυσικό μακιγιάζ που επέλεξε για βραδινό event είναι ιδανικό για όλες τις ώρες!

To natural makeup έδεσε τέλεια με το casual chic look της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Studio Panoulis Photo Agency
Studio Panoulis Photo Agency

Η κούκλα influencer, Έβελυν Καζατζόγλου, είναι μια δυνατή παρουσία στον πλανήτη της μόδας και της ομορφιάς, που κλέβει τις εντυπώσεις με τα outfits που επιλέγει αλλά και τα beauty looks με τα οποία ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της.(δες και τη Ζέτα Μακρυπούλια που υιοθέτησε το Barbiecore makeup που είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν)

Πρόσφατα, με αφορμή το λανσάρισμα ενός νέου αρώματος από πολυτελή Οίκο, που έγινε στο πλαίσιο ενός βραδινού λαμπερού event, το πανέμορφο μοντέλο έκανe για μια ακόμη φορά αίσθηση φορώντας ένα casual chic σύνολο, το οποίο αποτελείτο από ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο μπλε ηλεκτρίκ παντελόνι. Τέλειο combo για το συγκεκριμένο look ήταν το φυσικό μακιγιάζ που υιοθέτησε.

To φυσικό μακιγιάζ που επέλεξε η Έβελυν Καζατζόγλου σε βραδινό event

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της πανέμορφης influncer δεν χρειάζεται ιδιαίτερο μακιγιάζ για να τονιστεί και να αναδειχθεί. Μάλιστα, η ίδια πολύ συχνά επιλέγει natural beauty looks, όπως εδώ, σε γήινους τόνους.

Έβελυν Καζαντζόγλου
Studio Panoulis Photo Agency

Δες πως να το πετύχεις

  • Για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα χρειαστεί να χτίσεις αρχικά την τέλεια βάση. Αφού λοιπόν περιποιηθείς καλά την επιδερμίδα σου εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup για να δώσεις κάλυψη και ομοιομορφία σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Στη συνέχεια, σχημάτισε μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner στα πάνω βλέφαρα και μετά πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε απαλή ροζ-nude απόχρωση.
  • Κατά μήκος των ζυγωματικών σου άπλωσε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση.