H Olivia Palermo με το πιο τέλειο wet 'n' styled hair-look που όλες θα θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτό το φθινόπωρο!

H κούκλα influencer δοκίμασε το απόλυτο hair-trend της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Εάν νομίζεις ότι το wet effect στα μαλλιά είναι ιδανικό μόνο για το καλοκαίρι γράψε λάθος... Και αυτό γιατί αρκετές celebrities και influencers το έχουν ήδη τολμήσει και αυτή τη σεζόν αυτή τη φορά όμως με μια μικρή παραλλαγή... Ποιά είναι αυτή; To wet-look locks ή με άλλα λόγια το "βρεγμένο" εφέ με details από μικρές wet & sleek τούφες που αγκαλιάζουν γλυκά το πρόσωπό σου. (ανακάλυψε και το foilyage, τη νέα τεχνική στο χρώμα των μαλλιών για φυσική λάμψη που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο)

H Olivia Palermo έκανε το τέλειο wet 'n' styled hair-look

To wet-look locks αποτελεί μια κυρίαρχη τάση που είδαμε κατεξοχήν να πρωταγωνιστεί στα catwalks των Diesel, Fendi, Brandon Maxwell and Etro για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023. Πρώτη "διδάξασα" ήταν και η κούκλα influencer, Olivia Palermo, η οποία το δοκίμασε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία όπως θα βλέπεις και εσύ.


olivia palermo_wetnstyle
Instagram

Πως να το υιοθετήσεις εύκολα και απλά

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα τζελ για κράτημα και διάρκεια και ένα σπρέι μαλλιών για το τέλειο φινίρισμα Στην περίπτωση που θέλεις ένα πιο διακριτικό wet look μπορείw αντί για τζελ να χρησιμοποιήσεις έναν πηλό ή μια κρέμα φορμαρίσματος.

Ξεκίνα ισιώνοντας τα μαλλιά σου τούφα-τούφα με τη βοήθεια μιας πρέσας μαλλιών. Στη συνέχεια κάνε μια χωρίστρα στη μέση και χτένισέ τα με μια πλατιά βούρτσα. Μόλις τελειώσεις πάρε μια μικρή ποσότητα από ένα τζελ μαλλιών στα χέρια σου και άπλωσέ το στα μαλλιά σου ξεκινώντας από τις ρίζες και καταλήγοντας στις άκρες τους. Μετά πάρε μια μικρή τούφα από το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σου και δημιούργησε το παραπάνω εφέ. Και μην ξεχνάς! Καλό είναι να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα τζελ ούτως ώστε εάν χρειαστεί να προσθέσεις λίγο παραπάνω να το κάνεις, χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό.

Αφού ολοκληρώσεις το wet hair look σου ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών κατά μήκος των μαλλιών σου πριν στεγνώσει το τζελ. Έτσι, το αποτέλεσμα θα σταθεροποιηθεί ακόμη περισσότερο.