Ελένη Τσολάκη με λαμπερό makeup look που αναδεικνύει μοναδικά την υπέροχη επιδερμίδα της!

Δες πως να αντιγράψεις το μακιγιάζ της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H μπριόζα παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, ξεκίνησε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από το «Πρωινό Σου Σου», πιο εκθαμβωτική από ποτέ, δοκιμάζοντας υπέροχα beauty looks με στοιχεία λάμψης σε ζυγωματικά και χείλη, όπως εδώ. (δες και το τέλειο φθινοπωρινό beauty look σε γήινους τόνους που υιοθέτησε πρόσφατα η παρουσιάστρια)

Το υπέροχο αυτό μακιγιάζ σέταρε υπέροχα με ένα επιμελώς ατημέλητο wavy εφέ, που έδεσε γάντι με το υπόλοιπο beauty look της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

H Ελένη Τσολάκη υιοθέτησε το πιο υπέροχο λαμπερό makeup look-
Κάν'το με λίγες κινήσεις

  • Πέρασε από όλη την επιδερμίδα σου μια ιδέα από ένα υγρό makeup και μόλις απορροφηθεί καλά εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέμμα μια μπεζ σκιά, την οποία θα τονίσεις με μια καφέ στην εξωτερική γωνία των ματιών σου.
  • Για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα σου περιέγραψε τα βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

ελένη τσολάκη
Instagram

  • Μόλις τελειώσεις άπλωσε μερικές πινελιές από ένα ροζ-ροδακινί ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό lipgloss σε γήινη απόχρωση.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με τη βοήθεια ενός αφρού μαλλιών δημιούργησε ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ στα μαλλιά σου.

Extra tip

Επένδυσε σε μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου, που χάρη στα ευεργετικά συστατικά της θα φροντίσει την επιδερμίδα σου σε βάθος προσφέροντάς της πολύτιμα συστατικά.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις