Ελένη Τσολάκη: Το smokey eye look της είναι η επιτομή του φετινού φθινοπώρου!

Η παρουσιάστρια επαναπροσδιορίζει το πιο διαχρονικό μακιγιάζ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η μπριόζα παρουσιάστρια του «Πρωινό ΣουΣου», Ελένη Τσολάκη, σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, επέλεξε ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, το οποίο σέταρε υπέροχα με μια μίνι φούστα στα χρώματα της γης και εντυπωσιακά κοσμήματα κάνοντας το δικό της statement.

Τέλειο combo για το το classic & girly look της ήταν ένα smokey eye makeup στις αποχρώσεις του γκρι, που κυριολεκτικά απογείωσε το φθινοπωρινό total look της. (δες την παρουσιάστρια και με λαμπερό makeup look που αναδεικνύει μοναδικά την υπέροχη επιδερμίδα της)

Δες το φθινοπωρινό smokey eye look που υιοθέτησε η Ελένη Τσολάκη

H κούκλα παρουσιάστρια λατρεύει να δίνει έμφαση στα βλέφαρα τονίζοντάς τα με γήινες ή πιο σκούρες αποχρώσεις. Έτσι και εδώ δεν έχασε ευκαιρία και δοκίμασε το κλασικό και διαχρονικό smokey eye look σε γκρι αποχρώσεις που έδωσε βάθος και ένταση στο βλέμμα της αφήνοντας χείλη και ζυγωματικά σε πιο διακριτικούς και ήπιους τόνους.

ελένη τσολάκη_smokeyeyelook
Instagram

Πως να το κάνεις και εσύ βήμα-βήμα

  • Ξεκίνα "χτίζοντας" μια καλή βάση σε πρόσωπο και λαιμό με τη βοήθεια ενός καλυπτικού makeup.
  • Μόλις απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα σου καμουφλάρισε τυχόν ατέλειες με ένα υγρό concealer καλύπτοντας παράλληλα μαύρους κύκλους και σακούλες. Με αυτόν τον τρόπο θα φωτίσεις και το βλέμμα σου.
  • Μόλις τελειώσεις τόνισε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα μαύρο μολύβι και μετά πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια γκρι σκιά σχηματίζοντας ένα smokey eye εφέ στην εξωτερική γωνία των ματιών σου.
  • Αφού ολοκληρώσεις εφάρμοσε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Στο κέντρο των ζυγωματικών άπλωσε ένα ροδακινί ρουζ με τη βοήθεια ενός μεγάλου πινέλου που θα χαρίσει μια όψη υγείας στο πρόσωπό σου.
  • Για τα χείλη προτίμησε ένα υγρό κραγιόν ή ένα lip gloss σε γήινη απόχρωση.
  • Και μην ξεχνάς... για να αναδείξεις το smokey eye look στα βλέφαρα φρόντισε τα φρύδια σου με ένα ειδικό σέρουμ και μια μάσκαρα φρυδιών που θα τονίσει τον φυσικό τους τόνο.