Glam & chic: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απογειώνει το hot makeup look της με λίγες πινελιές!

Λίγες κινήσεις αρκούν για το divine μακιγιάζ της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η κούκλα ηθοποιός, Ντορέττα Παπαδημητρίου, που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά της EΡΤ 1 «Στα σύρματα» είναι λάτρης του γήινου μακιγιάζ με ένταση στο βλέμμα, το οποίο και υιοθετεί πολύ συχνά συμπληρώνοντάς το με wavy εφέ για τα μαλλιά της, όπως εδώ. (δες τη δημοφιλή ηθοποιό και με μπρονζέ μακιγιάζ & χαμηλό ponytail που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της)

Πρόκειται για ένα κλασικό και διαχρονικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους σε ζυγωματικά και χείλη με έξτρα ένταση στο βλέμμα που τονίζεται παραπάνω. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ με λίγες μόνο κινήσεις.

Πως να κάνεις βήμα-βήμα το Glam-chic makeup look που υιοθέτησε πρόσφατα η Ντορέττα Παπαδημητρίου

  • Σε καθαρή επιδερμίδα άπλωσε την κρέμα προσώπου σου και άφησέ την να απορροφηθεί καλά.
  • Στη συνέχεια άπλωσε μια ιδέα από ένα makeup σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό.
  • Μόλις τελειώσεις περιέγραψε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι και εφάρμοσε μια σκιά σε γήινη απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο δημιουργώντας με ένα ειδικό πινέλο ένα smokey eye εφέ, που θα συμπληρώσεις ιδανικά με δυο στρώσεις καφέ μάσκαρα.

ντορέττα_παπαδημητρίου_glamchic_makeup
Instagram

  • Μετά άπλωσε στο κέντρο των ζυγωματικών σου λίγο κρεμώδες ρουζ σε γήινη απόχρωση, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ γήινο κραγιόν.
  • Σε ό,τι αφορά το hair-look σου κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και με ένα σίδερο για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου. Αφού ολοκληρώσεις άνοιξέ τα με τα δάκτυλά σου για να δημιουργήσεις αυτό το εφέ και μετά ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι για κράτημα.

Bonus tip

Φρόντισε την επιδερμίδα σου με ένα booster λάμψης πριν προχωρήσεις στο μακιγιάζ σου προκειμένου να αναδείξεις το συγκεκιρμένο beauty look.

Δες τα προϊόντα για να το πετύχεις