Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με μπρονζέ μακιγιάζ & χαμηλό ponytail έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Υιοθέτησε το πιο hot beauty look για το καλοκαίρι

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

H κούκλα ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου, είναι υπέρμαχος του μπρονζέ μακιγιάζ, το οποίο και υιοθετεί πολύ συχνά, όπως εδώ, σε πρόσφατο event που παρευρέθηκε. (δες και τη νέα νέα κωμική σειρά στην οποία θα συμμετάσχει από τη νέα σεζόν)

Τέλειο combo για το συγκεκριμένο μπρονζέ μακιγιάζ; Το χαμηλό ponytail, που έδεσε τέλεια με το μεσογειακό beauty look της. (δες και το how to για να υιοθετήσεις τις χαμηλές αλογοουρές, που είναι ό,τι πιο hot τώρα)
Για να το αντιγράψεις και εσύ ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

How to... copy το υπέροχο μπρονζέ μακιγιάζ της Ντορέττας Παπαδημητρίου

  • Θωράκισε την επιδερμίδα σου εφαρμόζοντας μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα σε πρόσωπο και λαιμό. Έτσι, θα την προστατέψεις από τις ακτίνες του ήλιου χαρίζοντάς της μια ομοιομορφία.
  • Μόλις τελειώσεις τόνισε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι ματιών και μετά άπλωσε σε όλο το καπάκι μια σκιά σε μπρονζέ τόνο.
  • Για να δώσεις μια sunkissed όψη στο δέρμα σου πέρασε κατά μήκος των ζυγωματικών σου μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα, ενώ για τα χείλη χρησιμοποίησε ένα λαμπερό lip gloss σε ροζ-nude απόχρωση.
  • Για να πετύχεις αυτό το hair-look αφού ισιώσεις καλά τα μαλλιά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά μάζεψέ τα σε μια χαμηλή αλογοουρά, την οποία θα στερεώσεις καλά πίσω στον αυχένα με ένα λαστιχάκι μαλλιών.

ντορέττα παπαδημητρίου
NDP Photo Agency

Bonus tip

Για να δημιουργήσεις το τέλειο blending στα βλέφαρα επένδυσε σε ένα ειδικό πινέλο σκιάς, που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις αυτό το εφέ.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις