Ζέτα Μακρυπούλια: Με λαμπερό makeup που μοιάζει σαν άβαφη & wet hair-look που κλέβει την παράσταση!

H παρουσιάστρια έλαμψε για μια ακόμη φορά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», Ζέτα Μακρυπούλια, έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση, σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, επιλέγοντας ένα λαμπερό μακιγιάζ σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά.(δες και το Barbiecore makeup, που υιοθέτησε και είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν)

Το λαμπερό αυτό μακιγιάζ συμπλήρωσε ιδανικά με ένα wet hair-look, το οποίο πραγματικά ζηλέψαμε. Δες πως να το κάνεις και εσύ!

How to copy το λαμπερό makeup & wet hair-look της Ζέτας Μακρυπούλια

  • Άπλωσε σε καθαρό πρόσωπο μια ιδέα από ένα υγρό makeup και μετά κάλυψε τυχόν ατέλειες με ένα διορθωτικό concealer.
  • Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε ροζ απόχρωση και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρας.

zeta_makripoulia_wetlook
Insstagram

  • Μόλις τελειώσεις με το μακιγιάζ των ματιών σου πέρασε κατά μήκος των ζυγωματικών σου ένα λαμπερό ροζ ρουζ, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα lip gloss στον απαλό ροζ τόνο.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω με μια πλατιά βούρτσα μαλλιών με μετά εφάρμοσε λίγο τζελ μαλλιών για να αποκτήσεις αυτό το wet εφέ.

Bonus tip

Φρόντισε τα φρύδια σου με ένα ειδικό σέρουμ και μετά εφάρμοσε ένα brow highlighter στο φυσικό τους τόνο για να τα τονίσεις.

Δες τι θα χρειαστείς για να πετύχεις