5 μάσκες μαλλιών κάτω από 6 ευρώ για σούπερ ενυδάτωση & θρέψη που θα χρειαστείς τώρα!

Που θα τις βρεις και πόσο κοστίζουν;

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ο Νοέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να εμπλουτίσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου με στοχευμένα προϊόντα που θα σου χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη προκειμένου να υποδεχθεί τη νέα σεζόν στα καλύτερά σου. Έτσι, λοιπόν εκτός από τα κατάλληλα προϊόντα για τη φροντίδα σε πρόσωπο και σώμα φρόντισε να επενδύσεις και σε πολύτιμους συμμάχους για τα μαλλιά σου. (διάβααε και για το TikTok Hair Theory, τη θεωρία των μαλλιών που έχει γίνει ήδη viral στα social media)

Οι θρεπτικές μάσκες μαλλιών είναι τα προϊόντα-κλειδί που θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις την τρίχα χαρίζοντας της σούπερ ενυδάτωση μέσα από μια λεία και απαλή όψη. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 μάσκες για ενυδάτωση και θρέψη που θα σου κοστίζουν κάτι λιγότερο από 6 ευρώ! Πάρε μια μικρή γεύση...

5 low budget μάσκες μαλλιών -κάτω από 6 ευρώ- για τέλεια ενυδάτωση & θρέψη

Οι παρακάτω μάσκες μαλλιών είναι ιδανικές για να χαρίσουν στα μαλλιά σου βαθιά ενυδάτωση αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά ακόμη και μετά από την πρώτη εφαρμογή...

woman_hair_mask
Unsplash

Μάσκα μαλλιών ενίσχυσης & δράσης κατά του σπασίματος, Coconut, Hair Sleeping Mask, Sephora Collection, €5,99 (στα Sephora)

Εμπλουτισμένη με βιολογικό εκχύλισμα καρύδας, η Coconut Hair Sleeping Mask δρα αποτελεσματικά κατά του σπασίματος της τρίχας ενώ εσύ κοιμάσαι και είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. H μάσκα διαθέτει και ειδικό σκουφάκι μαλλιών για πιο όμορφα μαλλιά, όταν ξυπνάς.

sephora_mask


Μάσκα μαλλιών για εντατική θρέψη, Wonder Mask, Fructis, Garnier, €3,71

Μάσκα μαλλιών μακράς διάρκειας, εμπλουτισμένη με coconut oil, που λειτουργεί με 2 βήματα και προσφέρει εντατική θρέψη στα μαλλιά σου. Ακόμη η πολύτιμη σύνθεσή της κλειδώνει τη θρέψη στη τρίχα με διάρκεια έως και 4 λουσίματα.

garnier_mask

Μάσκα με μαγιά μπύρας και έλαιο ελιάς για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά, Orzene, €4,12

Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και vegan friendly φόρμουλα η μάσκα με Bio μαγιά μπύρας + έλαιο ελιάς αναδομεί, θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά χαρίζοντας απαλότητα, ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί.

orzene_mask

Μάσκα μαλλιών για φυσική υγρασία και ενυδάτωση με σκουφάκι μονόκερος, Unicorn, Magical, Bear Fruits, €4,78 (Hondos Center)

Με έλαιο argan και αλόη θα δώσει στα μαλλιά σου ένα boost ενυδάτωσης, ενώ ακόμη θα βελτιώσει την υφή τους και θα αφήσει απαλά και λαμπερά.

unicorn_mask

Μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ, Express Beauty. Apivita, €2,60 (στα Φαρμακεία)

Μάσκα μαλλιών για σούπερ ενυδάτωση με 84% φυσικά συστατικά. Προστατεύει από την ψαλίδα και τη φθορά, ενώ ακόμη μειώνει το φριζάρισμα αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ελαστικά

apivita_mask