Dark Lips: Δες πως να υιοθετήσεις την hot τάση της σεζόν όπως η Ελένη Τσολάκη!

Τόλμησε το trend βήμα-βήμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Αν είσαι fan των σκούρων χρωμάτων, ειδικά για το χρώμα των χειλιών σου τότε η τάση των dark lips-σε σκούρο μοβ, μπορντό ή καφέ- που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στο μακιγιάζ είναι η ιδανική πρόταση για εσένα. Και αυτό γιατί χαρίζει μια elegant διάσταση στο makeup look σου κάνοντάς το να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Μια από τις πρώτες διδάξασες που δεν δίστασαν να υιοθετήσουν την παραπάνω τάση είναι η και η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Πρωινό Σου Σου», Ελένη Τσολάκη, η οποία πρόσφατα πειραματίστηκε με μια σκούρα μπορντό απόχρωση στα χείλη της, που έστρεψε κυριολεκτικά όλα τα βλέμματα πάνω της. (δες και το smokey eye look που υιοθέτησε πρόσφατα που είναι η επιτομή του φετινού φθινοπώρου)

Κάν'το όπως η Ελένη Τσολάκη: Δοκίμασε τα Dark Lips που είναι η hot τάση της σεζόν

Με ένα sporty look η λαμπερή παρουσιάστρια επέλεξε ένα σκούρο κραγιόν για το χρώμα των χειλιών της δίνοντας την απαραίτητη ένταση στα χείλη. Το υπέροχο αυτό μακιγιάζ σέταρε με ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της.

ελένη_τσολάκη_κραγιόν
Instagram

Βήμα-βήμα πως να πετύχεις το beauty look της

  • Εφάρμοσε ένα ματ καλυπτικό makeup σε πρόσωπο και λαιμό για τέλεια κάλυψη και ομοιομορφία.
  • Στη συνέχεια τόνισε τα βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι ματιών.
  • Μόλις τελειώσεις εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια σκούρα σκιά ματιών δημιουργώντας ένα ελαφρύ smokey eye εφέ στην εξωτερική γωνία των βλεφάρων σου.
  • Κατά μήκος των ζυγωματικών σου άπλωσε μερικές πινελιές από ένα γήινο ρουζ.
  • Πριν εφαρμόσεις το σκούρο κραγιόν σου με ένα μολύβι σε παρεμφερή απόχρωση σχημάτισε το περίγραμμα των χειλιών σου. Αφού ολοκληρώσεις γέμισε τα χείλη σου με το μολύβι και στη συνέχεια άπλωσε το κραγιόν σου ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών σου είτε απευθείας από τη συσκευασία του είτε με τη βοήθεια ενός ειδικού πινέλου.

Δες πως αλλιώς μπορείς να πειραματιστείς με τα dark lips

With a touch of glow

Colorful magic

Rock n' roll beauty