H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ταξιδεύει στα 70's μέσα από ένα υπέροχο beauty look που ζηλέψαμε!

Δες πως να το πετύχεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H κούκλα παρουσιάστρια του «Shopping Star», Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λατρεύει να δοκιμάζει διάφορα beauty looks εμπνευσμένα από περασμένες δεκαετίες, τα οποία και απογειώνει με το δικό της μοναδικό της τρόπο. (δες και πως σέταρε το total denin look με φούξια κραγιόν & "έριξε" το Instagram)

Εδώ υιοθέτησε ένα earth tone μακιγιάζ, που συμπλήρωσε με ένα υπέροχο hair-look, που θύμιζε σταρ από τη θρυλική δεκαετία του 1970. Δες πως να το αντιγράψεις.

How to copy το 70's beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ζηλέψαμε

  • Άπλωσε ένα υγρό ματ makeup σε πρόσωπο και λαιμό για τέλεια κάλυψη και ομοιομορφία.
  • Στη συνέχεια τόνισε τα πάνω βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι ματιών και συμπλήρωσε με μια καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

ηλιάνα_παπαγεωργίου_80s
Instagram

  • Κατά μήκος των ζυγωματικών σου εφάρμοσε μια ιδέα από ένα κρεμώδες ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό lipgloss σε nude απόχρωση.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά με μια βούρτσα και το σεσουάρ σου δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς αλά Farrah Fawcett. Για τέλειο κράτημα και διάρκεια ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών.

Bonus tip:

Για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα πριν εφαρμόσεις το υγρό σου makeup τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα από ένα υγρό concealer κάτω από τα μάτια. Έτσι, θα φωτίσεις και θα αναδείξεις το βλέμμα σου.

Πως να το πετύχεις με λίγα προϊόντα