Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τέλειο σινιόν & σούπερ glossy χείλη! Το τέλειο combo που όλες θα θέλουμε να αντιγράψουμε!

Έτσι σέταρε ιδανικά μακιγιάζ και μαλλιά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

To ψηλό σινιόν είναι και πάλι στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν με πολλές σταρ και infuencers να το υιοθετούν ήδη σε διάφορες εκδοχές του. Μια από αυτές είναι και η παρουσιάστρια του «Shopping Star», Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία το δοκίμασε σε μια μοντέρνα version για τα μαλλιά της, που πρόσθεσε έξτρα πόντους στο στιλ της.

Μάλιστα, το υπέροχο μοντέρνο updos συμπλήρωσε ιδανικά με ένα γήινο μακιγιάζ με glossy χείλη, το οποίο αποδείχθηκε και ο ιδανικός συνδυασμός αφού έδεσε τέλεια και με το υπόλοιπο σύνολό της. (δες και πως σέταρε το total denin look με φούξια κραγιόν & "έριξε" το Instagram)

Θυμίζουμε ότι και το λαμπερό χρώμα στα χείλη είναι ένας από τους πρωταγωνιστές για το μακιγιάζ σου φθινοπώρου που από ότι φαίνεται θα κυριαρχήσει και το χειμώνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τον τέλειο συνδυασμό σε μακιγιάζ & μαλλιά σετάροντας το σινιόν με glossy χείλη

Η κούκλα παρουσιάστρια φορώντας ένα μοναδικό εφαρμοστό φόρεμα, που τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της, έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση. Η ίδια θέλοντας να απογειώσει ακόμη περισσότερο τη στιλιστική της επιλογή υιοθέτησε ένα μοντέρνο ψηλό σινιόν αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο στεφάνι. Highlight του beauty look της ήταν το γήινο μακιγιάζ σε βλέφαρα και ζυγωματικά που ολοκλήρωσε με ένα σούπερ glossy lip gloss σε απαλή ροζ απόχρωση.

Ηλιάνα_Παπαγεωργίου_σινιόν_glossy_χείλη
Instagram

Κάν'το με λίγες κινήσεις

  • Μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά σε μια αλογοουρά-αφήνοντας δυο τούφες να πέφτουν μπροστά στο στεφάνι.
  • Μόλις τελειώσεις σφίξε καλά την αλογοουρά σου με ένα λαστιχάκι μαλλιών και μετά γύρισε τη γύρω από αυτό στεερεώνοντάς τη με μερικά τσιμπιδάκια εσωτερικά.
  • Σε ότι αφορά το μακιγιάζ σου εφάρμοσε μια γήινη σκιά ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρα και συμπλήρωσε με μερικές στρώσεις καφέ μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Κατά μήκος των ζυγωματικών σου πέρασε μερικές πινελιές από μια terracotta.
  • Tέλος, για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό ροζ lipgloss που θα εφαρμόσεις ξεκινώντας από το κέντρο τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενυδάτωσή τους με ένα lip balm πριν απλώσεις το lipgloss σου.