Waterfall waves: To νέο hair- trend που θα απογειώσει τα μακριά μαλλιά σου με λίγες κινήσεις!

Τι είναι και πως να το κάνεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Μετά την τάση του liquid hair που θέλει τα μαλλιά σούπερ sleek, glossy και υγιή μέσα από μια απαλή και λεία υφή τώρα έρχεται ολοταχώς ένα νέο hair-trend! Ο λόγος για το Waterfall Waves trend, ένα ολοκαίνουργιο wavy λαμπερό hair-look, που έχουν ήδη σπεύσει να υιοθετήσουν μοντέλα, δημοφιλείς ηθοποιοί αλλά και influencers!

Μεταξύ αυτών βρίσκονται η Rosie Huntington-Whiteley, η Emily Ratajkowski και η Sophie Turner, οι οποίες το τόλμησαν δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ για τα μακριά μαλλιά τους που μας έκανε να θέλουμε να το αντιγράψουμε τώρα. (δες και πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις τη βούρτσα των μαλλιών σου και με ποιό τρόπο)

Waterfall Waves: Ανακάλυψε το νέο hair-trend που θα αναδείξει τα μακριά μαλλιά σου!

Πρόκειται για ένα κυματιστό εφέ, ιδανικό για μακριά μαλλιά, που θυμίζει καταρράκτη (waterfall όπως λέει και η ίδια η λέξη) με τις wavy τούφες των μαλλιών σου να πέφτουν απαλά κάτω από τους ώμους σου μέσα από ένα λαμπερό φινίρισμα.

waterfall_waves_rosie
Instagram

Πως να το πετύχεις

Για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο λαμπερό κυματιστό εφέ χωρίς ίχνος ίχνος φριζαρίσματος μετά το λούσιμο χρησιμοποίησε μια ειδική μάσκα μαλλιών που τιθασεύει τα μαλλιά, ενώ αφήνει τα μαλλιά λεία, απαλά και λαμπερά. Στη συνέχεια και αφού περιποιηθείς τα μαλλιά σου με τα κατάλληλα προϊόντα στέγνωσέ τα καλά με μια βαμβακερή πετσέτα και μετά κάνε μια χωρίστρα στη μέση. Τώρα με ένα σίδερο για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου και μόλις τελειώσεις χτένισέ τα με μια πλατιά βούρτσα μαλλιών και ψέκασε με ένα σπρέι μαλλιών.

Bonus tip

Συμπληρωματικά και για ακόμη πιο λαμπερό εφέ μπορείς να εφαρμόσεις μετά το styling λίγο σέρουμ μαλλιών κατά μήκος τους αποφεύγοντας τις ρίζες τους, αφού προηγουμένως τα έχεις ψεκάσει με ένα δυνατό σπρέι για κράτημα και λάμψη.

Insta inspo: Με έμπνευση από το Instagram

Perfect for blondies

Ideal for brunettes