Madwalk 2023: To εντυπωσιακό glitter eye makeup της Κατερίνας Στικούδη που έκανε αίσθηση!

Συμπλήρωσε ιδανικά το total glam look της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

H κούκλα τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη, εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της στα Madwalk 2023, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (20/11). (δες και τα Madwalk 2023 highlights από τη λαμπερή διοργάνωση)

Για το συγκεκριμένο event μόδας και μουσικής η πανέμορφη ποπ τραγουδίστρια, η οποία είναι και έγκυος στο δεύτερο παιδί της, επέλεξε ένα glam σετ σε ασημί απόχρωση με see through φούστα και μπούστο κεντημένα με στρας και κρύσταλλα, To εντυπωσιακό αυτό σύνολο συνδύασε μοναδικά με ένα glitter eye makeup που συμπλήρωσε μοναδικά το total look της, ενώ για το hair-look της προτίμησε ένα λαμπερό sleek εφέ.

To εντυπωσιακό glitter eye makeup της Κατερίνας Στικούδη στα Madwalk 2023

Πρωταγωνιστής του εντυπωσιακού μακιγιάζ της τραγουδίστριας ήταν το glitter eyeliner σε ασημένια απόχρωση που έδινε τη δική του glam πινελιά στο beauty look της. Μάλιστα για να τονίσει ακόμη περισσότερο το glitter eyeliner η γλυκιά Κατερίνα συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα βλέφαρα με μια λαμπερή shimmer σκιά στο καπάκι των βλεφάρων. Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ της; Για να διατηρήσει την τέλεια ισορροπία δίνοντας την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα προτίμησε να κρατήσει το υπόλοιπο μακιγιάζ της -σε ζυγωματικά και χείλη- σε πιο διακριτικούς τόνους επιλέγοντας αποχρώσεις τους ροζ. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της, προτίμησε ένα sleek hair look με χωρίστρα στο πλάι που έκανε το glam σύνολό της να ξεχωρίζει!

κατεριίνα_στικούδη_madwalk
NDP Photo Agency

Κάν' το αλλιώς|

Στην περίπτωση που δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή και δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις glitter eyeliner για το μακιγιάζ στα βλέφαρα θα μπορούσες να το υιοθετήσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ και με σκιές ματιών με glitter υφές, που είναι και μια από τις hot τάσεις της σεζόν. Επίλεξε λοιπόν λαμπερές σκιές με glitter υφές, χρωματιστές αλλά και nude, και τόλμησε να τις εφαρμόσεις κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς προκειμένου να δημιουργήσεις ευφάνταστα μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δες το βίντεο από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα φετινά Madwalk 2023