Madwalk 2023 highlights: Τα fashion police outfits, ο αισθησιακός χορός της Βανδή και το τραγούδι του Μικέλε Μορόνε

Όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 20/11

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Madwalk 2023 highlights: Τα fashion police outfits, ο αισθησιακός χορός της Βανδή και το τραγούδι του Μικέλε Μορόνε

Ακόμα μια χρονιά που ο λαμπερός αυτός θεσμός, τα Madwalk, πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο κι εννοείται πως η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί κι απαθανάτισε όλες τις σημαντικές στιγμές της βραδιάς αλλά και τα εντυπωσιακά acts των επωνύμων.

Επώνυμοι της τηλεόρασης, του Tik Tok και του Youtube πρωταγωνίστησαν αλλά την παράσταση έκλεψε ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς που δεν ήταν άλλος από τον πασίγνωστο ηθοποιό Μικέλε Μορόνε που έκλεισε θεαματικά το event με μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Όλα όσα είδαμε στα Madwalk 2023

Η παρουσιάστρια

Αρχικά τα βλέμματα άστραψαν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά που επέστρεψε στην παρουσίαση του show...

Οι επώνυμοι

Κάποιοι από τους λαμπερούς παρευρισκόμενους της εκδήλωσης δεν ήταν άλλοι από την Κατερίνα Στικούδη, η οποία φόρεσε ένα πολύ όμορφο see- through σύνολο, το οποίο αναδείκνυε όμορφα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, κι αποκάλυψε μάλιστα πως θα ονομάσουν το δεύτερο παιδί που περιμένει (δείτε εδώ).

@youweekly.gr

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της @Κατερίνα Στικούδη με Opera house στα #madwalk2023 στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της 🍼 #youweeklygr #exclusive #babyboom #madwalk #madwalk23

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Παράλληλα, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Βασίλης Ζούλιας έδωσαν το παρόν ενώ πολύ εμπνευσμένες ήταν οι εμφανίσεις του Good Job Nicky και της Marseaux. Από τις υπόλοιπες κυρίες ξεχώρισαν και η Σάσα Σταμάτη, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, καθώς και η Κατερίνα Λιόλιου.

@youweekly.gr

Madwalk 2023 stars ✨ Ποιο outfit σας άρεσε περισσότερο; #madwalk #madwalk23 #fyp #fashionshow #fashionstyle

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Ο αισθησιακός χορός της Δέσποινας Βανδή

Ο Μικέλε Μορόνε

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος στα Madwalk 2023 by Three Cents συμμετείχαν οι σχεδιαστές: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Eleni Kavvada, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και τα brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE.

Στην σκηνή βρέθηκαν οι: Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Αποκλειστικό υλικό από Ιωάννα Βουτσή