«Θα τον πούμε...» - Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πρώτη φορά το όνομα που θα δώσει στο γιο της

«Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία και μου έχει φέρει γούρι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα τον πούμε...» - Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πρώτη φορά το όνομα που θα δώσει στο γιο της

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/11 στο Madwalk και έκανε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της με την λαμπερή εμφάνιση της. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Taekwondo και απαθανάτισε την τραγουδίστρια με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να έχει φουσκώσει πολύ (δείτε το βίντεο).

Επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο με δυο σετ! Το πάνω μέρος ήταν στράπλες κορσές, ενώ το κάτω μέρος μια χαμηλοκάβαλη διάφανη φούστα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη στις κάμερες

Λίγο πριν την έναρξη των Madwalk, η Κατερίνα Στικούδη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα που θα πάρει ο αγέννητος γιος της.

«Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία και μου έχει φέρει γούρι. Δεν έχω δει πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη», αποκάλυψε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Τον γιο μου θα τον ονομάσουμε Νικόλαο από το όνομα του μπαμπά μου», αποκάλυψε!

Η εξομολόγηση για το δεύτερο παιδάκι της

«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή, όλα καλά, πορευόμαστε μήνα με τον μήνα, τώρα μπήκα στον 6ο. Έχω μάθει το φύλο του μωρού. Βασικά δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο γιατί μας μπερδεύει ο ομφάλιος λώρος. Εγώ μέσα μου ξέρω τι… φουρνίζω», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Στον γιο μου έχω εξηγήσει τι συμβαίνει, πάμε πάρα πολύ καλά, όπως σε όλες τις οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα τα αδελφάκια να είναι μονιασμένα. Μου αρέσει που είμαι μανούλα, δεν πίστευα ότι θα αγκαλιάσω την μητρότητα τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό». πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, λέγοντας: «Είναι πολύ υποστηρικτικός, είναι δίπλα μου σε όλα, για αυτό και είμαι χαρούμενη, δυνατή, δημιουργική. Μπορεί να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί αλλά πάλι εμένα δεν μου φτάνει. Έχω κολλήσει. Συνήθως διαφωνούμε σε θέματα δουλειάς, στο στούντιο δηλαδή. Στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή».