MadWalk 2023: Η εκθαμβωτική είσοδος της Κατερίνας Στικούδη που αποκαλύπτει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Απλώς εντυπωσιακή!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, και μάλιστα αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα ένα από τα πιο δημοφιλή fashion show, το MadWalk - The Music Fashion Project 2023, το οποίο παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά και η κάμερα του youweekly.gr είναι εκεί, για να δείξει πρώτο στους αναγνώστες του τις υπέροχες εμφανίσεις των παρευρισκόμενων celebrities (δείτε εδώ κάποιες παρουσίες που ήδη ξεχώρισαν).

Μία από αυτές που εμείς εντοπίσαμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, είναι η εκρηκτική εμφάνιση της γνωστής και λατρεμένης τραγουδίστριας, Κατερίνας Στικούδη.

Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο MadWalk 2023

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αποδείξει, πως η εγκυμοσύνη δεν επηρεάζει τις στυλιστικές επιλογές, ή τα επαγγελματικά της βήματα (δείτε εδώ τον ξέφρενο χορό της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης). Έτσι και για το σημερινό event επέλεξε ένα see - through outfit, το οποίο αναδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, και είναι απλά υπέροχη!

Το μεγάλο τηλεοπτικό comeback της Βίκυ Καγιά

Το γνωστό μοντέλο παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το MadWalk- The Music Fashion Project 2023.

Το μεγάλο fashion show διοργανώνεται ετησίως και απoτελεί για ένα από τα πιο λαμπερά project στη χώρα. Είναι μία ιδέα που πρώτη φορά υλοποιήθηκε το 2011. Το εγχείρημα συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, δύο βασικά μέσα έκφρασης. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας δίνει τη δυνατότητα σε κορυφαίους σχεδιαστές και γνωστούς καλλιτέχνες της μουσικής να βρεθούν επί σκηνής και να συνυπάρξουν, παράγοντας ένα πολύ ανατρεπτικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.

Το γνωστό μοντέλο θα ξανά ανέβει τη σκηνή του MadWalk- The Music Fashion Project μετά από τρία χρόνια από στιγμή σε στιγμή. Είχε ξανά βρεθεί στη θέση της παρουσιάστριας της εκδήλωσης το 2020, που τότε συμπλήρωνε 10 χρόνια ζωής και δημιουργίας. Να υπενθυμίσουμε, πως πέρυσι στη θέση της βρισκόταν η Μαριέττα Χρουσαλά, το 2021 η Δούκισσα Νομικού και το 2019 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη συνεργασία του γνωστού μοντέλου που ευδοκιμεί γύρω από τη μικρή οθόνη. Πηγές αναφέρουν, πως είχε την πρώτη της επαφή για ένα ρόλο σε μία σειρά εποχής, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη ζωή της Μαρίας Κάλλας. Η σειρά σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα θα προβληθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+, και θα παρουσιάζει τα πρώτα χρόνια της μεγάλης σοπράνο. Ο ρόλος που θα αποδοθεί στη fashion expert δεν είναι αυτός της κεντρικής ηρωϊδας, αλλά ένας ρόλος έκπληξη.