Black Friday deals: Αυτές είναι οι top 5 value for money μάσκαρα με τιμές που ξεκινούν από 8,50 ευρώ & αξίζει να αγοράσεις τώρα!

Δες τους beauty θησαυρούς που βρήκαμε για εσένα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Μια ανάσα από την Black Friday και οι εκπτώσεις αλλά και οι προσφορές καλά κρατούν! Έτσι και εμείς για να σε βάλουμε σε ανάλογο shopping mood ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο οικονομικά deals στα οποία αξίζει να επενδύσεις. (δες και τις καλύτερες on-line προσφορές ομορφιάς σε αρώματα με τιμές που ξεκινούν από 44 ευρώ)

Η Black Friday αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να κάνεις συμφέρουσες αγορές ανανεώνοντας και το νεσεσέρ σου, μεταξύ άλλων. Η μάσκαρα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα-κλειδί το οποίο είναι και ο πρωταγωνιστής σε κάθε μακιγιάζ, nude ή ακόμη και πιο έντονο. Γι' αυτό και το να βρεις την κατάλληλη στην πιο οικονομική τιμή είναι πραγματικά ένα beauty challenge.

Black Friday deals: Δες τις top 5 value for money μάσκαρα που αξίζει να αγοράσεις τώρα!

Μετά από μια σύντομη έρευνα αγοράς καταλήξαμε στις παρακάτω μάσκαρα- με τιμές που ξεκινούν από 8,50 ευρώ- οι οποίες υπόσχονται να μεταμορφώσουν το βλέμμα σου στη στιγμή!

Μαύρη μάσκαρα, Lash Idole, Lancôme, €22,06 από €33,95 (στα sephora.gr)

H μοναδική της σύνθεση προσφέρει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, ενώ ακόμη τις ανορθώνει χαρίζοντας μήκος και σούπερ όγκο χωρίς κόμπους.

lancome_idole_mascara

Μαύρη μάσκαρα, Masterpiece Mascara, Max Factor, €8,50 από €16,99 (στα hondoscenter.com)

Το υψηλής τεχνολογίας βουρτσάκι IFX αγκαλιάζει ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες και χαρίζει τέλειο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες σου.

maxfactor_mascara

Μαύρη μάσκαρα, So Volume Mascara N°1 Deep Black, Sisley, €42,51 από €65,40 (στο notos.gr)

Η πλούσια σύνθεσή της χαρίζει άμεα όγκο και καμπυλότητα. Ακόμη κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο γεμάτες και πιο μακριές.

sisleyparis_mascara

Μαύρη μάσκαρα, High Impact Zero Gravity Mascara, Clinique, €20,99 από €34,98 (στα hondoscenter.com)

Το καμπυλωτό βουρτσάκι της συσκευασίας ανασηκώνει και σταθεροποιεί τις βλεφαρίδες προσφέροντας αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Ακόμη είναι ανθεκτική στο νερό και αφαιρείται εύκολα μόνο με τη χρήση ζεστού νερού.

clinique_zerogravity

Μαύρη μάσκαρα, Size Up Mascara, Sephora Collection, €11,24 από €14,99 (στα sephora.gr)

Χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

sizeup_sephora