Black Friday Deals: Ανακαλύψαμε τις καλύτερες on-line προσφορές ομορφιάς σε αρώματα με τιμές που ξεκινούν από 44 ευρώ!

Δες τις πιο value for money αρωματικές συνθέσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Μια μόλις εβδομάδα από την Black Friday, που έχει δρομολογηθεί για τις 24 Νοεμβρίου, την τελευταία δηλαδή Παρασκευή του Νοεμβρίου και ήδη κάναμε την πρώτη μας on-line έρευνα αγοράς για να βρούμε τα καλύτερα deals στον πλανήτη της ομορφιάς ξεκινώντας από τα αγαπημένα μας αρώματα. (δες και 5 αρώματα που μυρίζουν τριαντάφυλλο, ποιά είναι & πόσο κοστίζουν)

Η Black Friday πλησιάζει και οι εκπτώσεις αλλά και οι προσφορές σε αρώματα, και όχι μόνο, έχουν ήδη ξεκινήσει. Έτσι, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο συμφέρουσες ηλεκτρονικές αγορές σε top brands που αξίζει να κάνεις άμεσα για να μπεις στο ανάλογο mood. Παρόλα αυτά επειδή όπως ξέρεις τα αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα καλό θα ήταν να βιαστείς για να μην τις χάσεις!

Δες τις καλύτερες on-line προσφορές ομορφιάς σε αρώματα που ξεκινούν από 44 ευρώ!

Φρέσκα, λουλουδάτα, φρουτένια ή chypre τα παρακάτω value for money αρώματα συγκεντρώνουν στη σύνθεσή τους πολύτιμες νότες που θα σου χαρίσουν μια μοναδική αίσθηση, η οποία θα σε συνοδέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει.

perfume_esoteriki

Eau de Parfum, La Vie Est Belle, Lancôme, €66,88 από €102,89 τα 50ml στο atticadps.gr
Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει την ανθισμένη ανοιξιάτικη ίριδα με το μεθυστικό πατσουλί, που συμπληρώνεται από ζάχαρη και βανίλια, ενώ ολοκληρώνεται από το εξωτικό Αραβικό γιασεμί και το άνθος πορτοκαλιάς από την Τυνησία.

lavieebelle_lancome

Eau de Parfu, Bronze Goddess, Estee Lauder, €72,53 από €120,89 € τα 50ml στα hondoscenter.com
Μια αισθησιακή αρωματική σύνθεση από περγαμόντο, κεχριμπάρι, tiare flower και βανίλια, που ολοκληρώνεται με κρεμώδη καρύδα.

esteelauder_goddess

Eau de Parfum, Giorgio Armani Si € 71,11 τα €109,40 τα 50ml στο notos.gr

Ένα μοντέρνο chypre άρωμα που συνδυάζει ιδανικά το νέκταρ φραγκοστάφυλου με πουδρέ ξυλώδεις νότες χαρίζοντας ένα ζεστό και αισθησιακό αποτέλεσμα με τη διάσημη υπογραφή του Οίκου.

armani_si

Eau de Parfu, Izia, Sisley €68,11 από €106,33 τα 30ml στο hondoscenter.com
Στην πολύτιμη σύνθεσή του πρωταγωνιστεί το τριαντάφυλλο, που εμπλουτίζεται με λαμπερές και εκλεπτυσμένες νότες κορυφής και την ζεστασιά της ξυλώδους βάσης αναδίνοντας μοναδικό αισθησιασμό.

sisleyizia

Happy Perfume Spray, Clinique, €43,16 από €71,93 τα 50ml στο hondoscenter.com

Δροσερές, αναζωογονητικές νότες κόκκινου γκρέιπφρουτ και περγαμόντου συμπληρώνονται ιδανικά από το αισθησιακό hawaiian wedding flower και την ανοιξιάτικη μιμόζα αναδίνοντας μια φρέσκια αρωματική σύνθεση.

clinique_happy