5 αρώματα που μυρίζουν τριαντάφυλλο - Ποιά είναι & πόσο κοστίζουν;

Το εσάνς του αναδίνει θηλυκότητα & αισθησιασμό

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Το τριαντάφυλλο αποτελεί μια κλασική και διαχρονική αξία στον πλανήτη της αρωματοποιίας. Δεν είναι τυχαίο που πρωταγωνιστεί σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αρώματα των κορυφαίων Οίκων αρωματοποιίας, ενώ αποτελεί και μια συνεχή πρόκληση για τους master perfumers. (δες και 6 αρώματα που μυρίζουν φθινόπωρο)

Οι πολύτιμες νότες του, σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, προσφέρουν φρεσκάδα και αισθησιασμό μέσα από μια ρομαντική και νοσταλγική διάθεση που όλες θέλουμε να έχουμε. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που οι περισσότερες από εμάς έχουν τουλάχιστον μία αρωματική σύνθεση με βασικό συστατικό το τριαντάφυλλο στο μπουντουάρ μας.

5 αρώματα που μυρίζουν τριαντάφυλλο. Δες ποιά είναι και πόσο κοστίζουν

Ανακαλύψαμε 5 υπέροχες αρωματικές συνθέσεις ,στις οποίες βασικός πρωταγωνιστής είναι το τριαντάφυλλο, που συμπληρώνεται με άλλα συστατικά και αναδίνει μοναδικό αισθησιασμό. Πάρε μια μικρή γεύση...

perfumes
Unsplash


Eau de Toilette, La Vie Est Belle, En Rose, Lancôme, €89,79 τα 50ml

Το εμβληματικό La Vie est Belle Eau de Parfum επανερμηνεύεται μέσα από μια σύνθεση στην οποία πρωταγωνιστεί μια τριανταφυλλένια καρδιά με δροσερά ροδοπέταλα, που συμπληρώνεται από .ένα μπουκέτο από παιώνιες

laviebelle

Eau de Parfum, Dolce Rosa Excelsa, Dolce & Gabbana, €80,66 τα 75ml

Ένα ρομαντικό άρωμα που ξεδιπλώνεται με μια έκρηξη από φύλλα νερόλι και ανθέων παπάγιας, σε συνδυασμό με λευκό νούφαρο και ασφόδελο. Στην καρδιά του αρώματος, τα αποστάγματα τριαντάφυλλου αναδίνουν ένα μοναδικό αισθησιασμό πριν συμπληρωθούν από το ζεστό musk, τα ξύλα cashmeran και το σανδαλόξυλο.

rosa_dolce

Eau de Parfum, Rose Goldea, Bvlgari, €116,90 τα 50ml

Μια υπέροχη floral και συνάμα αισθησιακή δημιουργία από τριαντάφυλλο, ρόδι, γιασεμί, παιώνια, ροδάκινο, βανίλια και λιβάνι. Δημιουργός του ο δημοφιλής αρωματοποιός, Alberto Morillas.

Rose Goldea, Bvlgari

Eau de Parfum, Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro, Guerlain, €136,40 τα 75ml

H πικάντικη φρεσκάδα "παντρεύεται" μοναδικά με τη φινέτσα του τριαντάφυλλου και την ένταση από το πατσουλί μέσα από ένα άρωμα που αναδίνει αισθησιασμό και κομψότητα.

Guerlain

Eau de Parfum, Miss Dior, Dior, €88,90 τα 30ml

Ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλουδιών, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι νότες τριαντάφυλλου της Grasse και συμπληρώνονται από νότες παιώνιας, ίριδας και μιγκέ. Ο εξαιρετικός φιόγκος του Miss Dior, εμπνευσμένος από τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής του Οίκου.

missdior