Teddy bear blonde: Αυτό είναι απόλυτο χρώμα μαλλιών για το χειμώνα σύμφωνα με το TikTok!

Ανακάλυψε τη νέα δημοφιλή τάση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Το hashtag #teddybearblonde έχει πάνω από 80,000 προβολές στο TikTok, ενώ celebrities όπως η Rihanna και η Sofia Richie Grainge έχουν ήδη δοκιμάσει τη συγκεκριμένη hot απόχρωση για τα μαλλιά τους μέσα από εντυπωσιακά looks που έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση!. Τι είναι όμως το teddy bear blonde εκτός από μια ακόμη δημοφιλή τάση που πρωταγωνιστεί στα social media; (δες και το waterfall waves, το νέο hair- trend που θα απογειώσει τα μακριά μαλλιά σου με λίγες κινήσεις)

To συγκεκριμένο χρώμα, όπως λέει και η ίδια η ονομασία του, teddy bear blonde, αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό ξανθού με καστανές αποχρώσεις μέσα από ένα χρυσαφένιο πολυδιάστατο αποτέλεσμα, το οποίο πραγματοποιείται με τη βοήθεια επαγγελματικών τεχνικών από τον κομμωτή σου.

Teddy bear blonde: Δες το χρώμα μαλλιών που πρωταγωνιστεί φέτος το χειμώνα σύμφωνα με το TikTok!

Η απόχρωση είναι ιδανική για το χειμώνα χάρη στους ζεστούς τόνους που περιέχει ενώ ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι μέσα τεχνικές balayage ή και ανταύγειες.

Ανάλογα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου ο κομμωτής σου θα σου προτείνει την κατάλληλη τεχνική σε ανταύγειες ή balayage προκειμένου να σου δώσει την τέλεια teddy bear blonde απόχρωση. Μάλιστα το καλύτερο με αυτήν την τάση είναι ότι είναι ιδανική ακόμη και σε πιο σκούρα καστανά μαλλιά. Έτσι, το αποτέλεσμα δεν ξενίζει ακόμη και εάν οι ρίζες σου είναι σκουρόχρωμες.

tendy_bear_blonde
Unsplash

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι μια απόχρωση που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση αφού ακόμη και εάν μακρύνουν οι ρίζες των μαλλιών σου το υπέροχο αυτό χρώμα θα δείχνει εξίσου cool και εντυπωσιακό.

Πως να το φροντίσεις

Η συγκεκριμένη απόχρωση, όπως άλλωστε και κάθε τεχνική χρώματος που επιλέγεις θέλει την κατάλληλη περιποίηση προκειμένου να διατηρηθεί χωρίς να ξεθωριάσει. Γι' αυτό το λόγο πρέπει απαραιτήτως να επενδύσεις σε μια σειρά για βαμμένα μαλλιά και να μην αμελείς τη χρήση μιας μάσκας ή ενός conditioner μετά το λούσιμο. Έτσι, το χρώμα θα διατηρηθεί ζωντανό και για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα.

Insta inspo...

Πάρε μια μικρή γεύση από την τεχνική που έχει κάνει ήδη θραύση στα social media.