5 glam παλέτες σκιών με τιμή από 11,99 ευρώ για να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ!

Έτσι θα απογειώσεις το festive μακιγιάζ σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Οι χρυσαφένιες, ασημί και μεταλλικές αποχρώσεις είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές για ένα γιορτινό μακιγιάζ με ένταση στα βλέφαρα, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. (δες και το απόλυτο γιορτινό beauty look, που υιοθέτησε πρόσφατα η Φαίη Σκορδά)

Άφησε λοιπόν στην άκρη τους γήινους, δαμασκινί και σοκολατί τόνους με τους οποίους μέχρι και πρότινος δημιουργούσες τα αγαπημένα σου beauty look και πες το ναι σε πιο λαμπερές και αστραφτερές αποχρώσεις, που υπόσχονται να δώσουν την απαραίτητη δόση glam στο festive μακιγιάζ σου.

Πως να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ επιλέγοντας μια από τις 5 glam παλέτες σκιών που βρήκαμε για εσένα

Ακόμη και εάν δεν είσαι ιδιαίτερα επιδέξια με το μακιγιάζ σου μπορείς να ενσωματώσεις με ευκολία τις λαμπερές σκιές για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό beauty look στα βλέφαρα. Φυσικά ο πιο safe τρόπος είναι να να εφαρμόσεις μία λαμπερή σκιά μεμονωμένα στο κινητό βλέφαρο και στο καπάκι συμπληρώνοντας με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

Συμπληρωματικά μπορείς να συνδυάσεις δυο διαφορετικές αποχρώσεις-στον ίδιο όμως χρωματικό τόνο- απλώνοντας τη μια στο κινητό βλέφαρο και την άλλη στο καπάκι. Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα παιχνιδιάρικο εφέ στα βλέφαρα.

glam_palette
Shutterstock

Τέλος, στην περίπτωση που το έχεις με το μακιγιάζ μπορείς να τοποθετήσεις λίγο shimmer στην εσωτερική γωνία των ματιών σου δίνοντας έτσι έξτρα λάμψη στο βλέμμα.

Σε κάθε περίπτωση επειδή οι λαμπερές σκιές στα βλέφαρα είναι μια τολμηρή επιλογή καλό θα ήταν να κρατήσεις πιο ήπιους και διακριτικούς τόνους σε βλέφαρα και χείλη. Με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σου θα είναι πιο αρμονικό και ισορροπημένο, ενώ έτσι θα αποφύγεις και τις υπερβολές.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 4+1 low-budget παλέτες σκιών με τις πιο hot αποχρώσεις για ένα λαμπερό γιορτινό μακιγιάζ. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε αυτή που θα το απογειώσει.

Βρες την παλέτα σκιών που θα αναβαθμίσει το Xmas beauty look σου