Η Eλένη Χατζίδου με σούπερ μονοχρωματικό μακιγιάζ που κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας!

Δες πως να κάνεις σε λίγα βήματα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H πανέμορφη παρουσιάστρια του Breakfast@Star, Ελένη Χατζίδου, πρόσφατα υιοθέτησε ένα εντυπωσιακό μονοχρωματικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη που έδεσε τέλεια με ένα στιλιζαρισμένο wavy εφέ για τα μαλλιά της.(δες την παρουσιάστρια και με στιλιζαρισμένο wavy hair-look που θυμίζει σταρ του παλιού Χόλιγουντ)

To συγκεκριμένο beauty look είναι μια καλή εναλλακτική πρόταση για να το κάνεις ακόμη και για μια γιορτινή εμφάνιση, που θα σου δώσει ένα safe αποτέλεσμα χωρίς να καταφύγεις σε υπερβολές ενώ ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Υιοθέτησε το μονοχρωματικό μακιγιάζ της Ελένης Χατζίδου που κολακεύει κάθε τύπο επιδερμίδας

  • Εφάρμοσε σε καλοφροντισμένη επιδερμίδα λίγο υγρό makeup για ομοιομορφία και κάλυψη.
  • Στη συνέχεια τόνισε τα βλέφαρα με μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner και εφάρμοσε σε κινητό βλέφαρο και καπάκι μια καφέ σκιά συμπληρώνοντας με μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

eleni_hatzidou_xmasmakeup
Instagram

  • Μόλις τελειώσεις πέρασε μερικές πινελιές από ένα γήινο ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα κραγιόν σε φυσική απόχρωση.
  • Σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με ένα σίδερο για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις αυτό το κυματιστό εφέ.

Bonus tip

Για έξτρα φωτεινότητα στο βλέμμα εφάρμοσε μια μπεζ γήινη σκιά πάνω από την καφέ στις κόγχες των ματιών σου.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις